0 items € 0,00

Alle internationale staf

Corné & Marieke Noordhoek

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

MAF PNG, P.O. Box 273
WHP281
Mount Hagen
Papua New Guinea

Geef
Wij zijn Corné en Marieke Noordhoek-Mensink. Samen met onze kinderen Olivia (2010), en Samuel (2012), Ruben en Jonathan (oktober 2013) wonen en werken wij sinds december 2014 in Papoea-Nieuw-Guinea (PNG).
"Na ruim 5 jaar opleiding en voorbereiding heeft de Heere ons geleid naar dit land waar veel behoefte is aan de diensten die MAF levert."
Wij wonen en werken op de hoofdbasis van MAF in Mount Hagen. De vluchten die Corné hier uitvoert zijn gericht op het dienen van de lokale gemeenten en medische evacuaties.
Naast de zorg voor het gezin, geeft Marieke hun kinderen thuis les.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).

Nieuwe vliegtuigen in PNG

18 december 2019 Corné & Marieke

Het is weer die tijd van het jaar: lege schoolbankjes, volle bussen en overal mensen. De zomervakantie is op het zuidelijk halfrond begonnen en veel mensen gaan op reis om op familiebezoek te gaan. Ook de vliegtuigen bij MAF staan amper stil, iedere vliegdag wordt volgepland. Nu het zomervakantie is gaan veel studenten naar huis voor hun jaarlijkse bezoek aan thuis. Bijbelschoolstudenten, medische studenten, maar ook middelbare school scholieren die alleen per vliegtuig naar school kunnen. 

Lees verder in de nieuwsbrief.