0 items € 0,00

Alle internationale staf

Corné & Marieke Noordhoek

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

PO Box 273
WHP 281
Mount Hagen
Papua New Guinea

Steun dit gezin
Wij zijn Corné en Marieke Noordhoek-Mensink. Samen met onze kinderen Olivia (2010), en Samuel (2012), Ruben en Jonathan (oktober 2013) wonen en werken wij sinds december 2014 in Papoea Nieuw Guinea (PNG).
"Na ruim 5 jaar opleiding en voorbereiding heeft de Heere ons geleid naar dit land waar veel behoefte is aan de diensten die MAF levert."
Wij wonen en werken op de hoofdbasis van MAF in Mount Hagen. De vluchten die Corné hier uitvoert zijn gericht op het dienen van de lokale gemeenten en medische evacuaties.
Naast de zorg voor het gezin, geeft Marieke hun kinderen thuis les.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).

Op Hollandse bodem

22 maart 2017 Corné & Marieke

We zijn weer in Nederland voor ons eerste verlof. We hebben er echt naar toe geleefd de laatste maanden in PNG… 
Terwijl wij volwassenen ons verbazen over dingen die veranderd zijn (nergens meer een plastic tasje in de winkel) gaat er voor de kinderen een nieuwe wereld open. Samuel, Ruben en Jonathan hebben geen herinneringen meer van ons laatste verblijf in Nederland en de ‘waarom-vragen’ zijn niet van de lucht…  De kinderen mogen ook naar school in Nederland; leuk en ook wel een beetje spannend! Olivia en Samuel gaan naar de basisschool en Ruben en Jonathan gaan twee ochtenden naar de peuterspeelzaal.  

Lees hier de nieuwsbrief van familie Noordhoek