Administratief medewerkers

Vrijwillige functie, aantal uren in overleg in te delen 1x per 2-4 weken

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is een groep kantoorvrijwilligers actief op het MAF-kantoor in Teuge.

Wat ga je doen?
Er zijn verschillende werkzaamheden, waarbij geselecteerd zal worden op onder andere je ervaring in het werken met een computer en database.

1. Het verzendklaar maken van mailingen. Een aantal mailingen die MAF verstuurt worden op het MAF-kantoor voorbereid en verzendklaar gemaakt. Bij het vullen en verzendklaar van de enveloppen hebben wij hulp nodig, zodat de post correct en op tijd kan worden verstuurd.

2. Het verwerken van retourpost en postwensen. MAF stuurt post naar haar donateurs. Een gedeelte van de post komt retour als bijv. donateurs verhuisd zijn. Wij registreren dat in onze database, zodat er niet opnieuw post naar het oude adres gestuurd wordt. Ook geven donateurs digitaal aan ons door wat hun voorkeuren zijn voor het ontvangen van post. Bij het verwerken van de retourpost en postwensen hebben wij hulp nodig, zodat alles verwerkt is voordat een volgende brief de deur uit gaat.

3. Het werken aan de datakwaliteit van onze database. Om de kwaliteit van de gegevens in onze database te verbeteren en zo hoog mogelijk te houden, voeren wij diverse controles hierop uit. Bij het controleren en aanpassen van de gegevens hebben wij hulp nodig, zodat wij zoveel mogelijk kunnen werken met de juiste data.

Wanneer ga je aan de slag?
In gezamenlijk overleg zullen wij een rooster opstellen voor de werkzaamheden die je gaat doen. Er wordt rekening gehouden met de dagen die je het beste uitkomen.

Wat vragen wij?
Voor het verwerken van retourpost en postwensen en het werken aan de datakwaliteit van onze database is het belangrijk dat het werken met een computer en databases geen probleem voor je is.

Wij vragen van vrijwilligers dat ze meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente zijn en in de buurt van Teuge – Apeldoorn wonen.

Waarom een vrijwillige functie?
Door de inzet van veel vrijwilligers bespaart MAF veel geld. Dit geld kan direct besteed worden aan de missie en doelstelling van MAF. In deze rol als kantoorvrijwilliger maak je deel uit van een groep van ongeveer 10 gedreven kantoorvrijwilligers die met enige regelmaat op kantoor komen. Eén keer per jaar organiseren wij een activiteit voor onze vrijwilligers die we Flywilligers noemen.

Ben je geïnteresseerd? Stel jezelf alvast voor in een e-mail naar vacature@maf.nl en geef daarbij aan naar welke werkzaamheden je voorkeur uitgaat. We zijn benieuwd naar je kwaliteiten. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anneke Vermeulen (dinsdag, vrijdag) of Jolien Kuiper (woensdag, donderdag) op telefoonnummer 055-303 6000.

Na ontvangst van je e-mail en gebleken geschiktheid zullen we contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek en een uitleg van werkzaamheden en procedures.

Anneke Vermeulen

Donateursservice | Evenementen

Telefoon: 055 303 6000

Jolien Kuiper

Donateursservice

Telefoon: 055 303 6000

Aanmelden Flywilligersmail

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligersmail uit. In deze nieuwsbrief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligersmail. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaardt gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

Inschrijven

  • Hidden
  • Lees hier ons Privacy statement en Algemene voorwaarden