Stagiair(e) Evenementen MAF (meewerkstage)

Voor het evenemententeam van MAF Nederland gevestigd vliegveld Teuge (Apeldoorn). Onbetaalde functie, minimaal 2 maanden

Wat ga je doen?
Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken. Als stagiair(e) ben je actief lid van het evenemententeam en help je mee bij het organiseren van evenementen zoals de MAF-vliegdagen en MAF Open Dag. Je helpt waar je kunt, maar krijgt ook een onderdeel waar je zelf mee aan de slag mag. Ook werk je nauw samen met het marketing- en communicatieteam om het evenement te promoten. Veel werkzaamheden zijn op het vliegveld, het is handig dat je in de buurt van Teuge –Apeldoorn woont. Bij aanvang ontvangen we je graag op ons kantoor (tenzij anders voorgeschreven door maatregelen). Op termijn en in overleg is vanuit huis werken ook geregeld een optie.

Wanneer ga je aan de slag?
In de periode januari t/m oktober werk je minimaal 2 maanden mee, de start van je stage is in overleg.

Wat vragen wij?
We zoeken een MBO (niveau 4) of HBO student die een meeloopstage wil lopen bij MAF. Het gaat om een stage waar je deelneemt in het werkproces. Opleidingen die goed aansluiten bij deze stage zijn bijvoorbeeld Leisure, Communicatie, Marketing, Reclame, Event Management, Public Relations.

Wat voor mensen passen bij MAF?
Een aantal woorden waar je je hopelijk in herkend:
Leerbare houding, Open-minded, Doorzettingsvermogen, Flexibele houding , Enthousiast, Nauwkeurig en Punctueel, Multitasking, Actief, Handen uit de mouwen, Gemotiveerd, Dienstverlenend, Representatief, Samenwerken, Communicatief, Organisatorisch, Creatief, Sociaal. We vragen van stagiairs dat ze meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente zijn en MAF een warm hart toedragen.

Ben je geïnteresseerd?
Stel jezelf alvast voor in een e-mail naar evenementen@maf.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ruchama van den Top op telefoonnummer 055-741 00 17.

Aanmelden Flywilligersmail

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligersmail uit. In deze nieuwsbrief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligersmail. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaardt gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

Inschrijven

  • Hidden
  • Lees hier ons Privacy statement en Algemene voorwaarden