Medewerker groen m/v

Vrijwillige functie, verwachting 4 uur per maand, op oproepbasis

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is een groep vrijwilligers actief op het MAF-kantoor en op de MATC-vliegschool op vliegveld Teuge.

Wat ga je doen?
Onze vliegschool heeft een tuin die onderhoud vraagt. Ook groeit rond het gebouw van MATC en MAF soms onkruid. Het is belangrijk dat de gebouwen er verzorgd en netjes uitzien en daarom zoeken we iemand die af en toe de tuin onderhoudt en het onkruid op de bestrating verwijderd.

Wanneer ga je aan de slag?
Wanneer je aan de slag gaat, kun je zelf aangeven. Afhankelijk van het seizoen is er meer of minder werk te doen. Je kunt dan zelf inschatten wanneer het nodig is dat je weer terugkomt. Mogelijk word je gevraagd om te komen voordat een evenement plaatsvindt, zodat alles er van tevoren verzorgd uitziet.

 

Wat vragen wij?
We zoeken iemand die het leuk vindt om in de tuin bezig te zijn en er gevoel voor heeft en die met ons meedenkt en met oplossingen kan komen als er zich iets voordoet.

Wij vragen van vrijwilligers dat ze meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente zijn en MAF een warm hart toedragen. Omdat we spontaan kunnen bellen en het om korte werkzaamheden gaat, is het handig dat je in de buurt van Teuge – Apeldoorn woont.

Waarom een vrijwillige functie?
Door de inzet van veel vrijwilligers bespaart MAF veel geld. Dit geld kan direct besteed worden aan de missie en doelstelling van MAF. In deze rol als vrijwilliger maak je deel uit van een grote groep van   vrijwilligers die administratief werk doen, het kantoor schoon houden, meedoen met evenementen, of presentaties verzorgen. Eén keer per jaar organiseren wij een activiteit voor onze vrijwilligers die we Flywilligers noemen. Ook worden vrijwilligers op de hoogte gehouden van MAF-activiteiten via een speciale mailing voor vrijwilligers.

Ben je geïnteresseerd?
Stel jezelf alvast voor in een e-mail naar vacature@maf.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anneke Vermeulen op telefoonnummer 055-741 00 17. Beschikbaar op dinsdag en vrijdag. Na ontvangst van je e-mail zal Anneke contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek.

De werkzaamheden kunnen geheel verricht worden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

Aanmelden Flywilligersmail

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligersmail uit. In deze nieuwsbrief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligersmail. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaardt gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

Inschrijven

  • Hidden
  • Lees hier ons Privacy statement en Algemene voorwaarden