Administratief medewerker

Vrijwillige functie, aantal uren in overleg in te delen 1x per 2-3 weken

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is een groep kantoorvrijwilligers actief op het MAF-kantoor in Teuge.

Wat ga je doen? 

Binnen het programma Salesforce (ons CRM programma/database) werk je mee aan het verbeteren en onderhouden van de kwaliteit van de contactgegevens. 

Het is belangrijk dat wij beschikken over de juiste data en bij het controleren en aanpassen van de gegevens kunnen wij hulp gebruiken.

Wanneer ga je aan de slag? 

In gezamenlijk overleg zullen wij een rooster opstellen voor de werkzaamheden die je gaat doen. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeursdagen.

Wat vragen wij? 

  • Je hebt digitale ervaring 
  • Je werkt nauwkeurig 
  • Je bent meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente 
  • Je woont in de buurt van Teuge – Apeldoorn  


Waarom een vrijwillige functie?
 

Door de inzet van vrijwilligers bespaart MAF geld. Dit geld kan direct besteed worden aan de missie en doelstelling van MAF. In de rol als kantoorvrijwilliger maak je deel uit van een groep van ongeveer 10 gedreven kantoorvrijwilligers die met enige regelmaat op kantoor komen. Eén keer per jaar organiseren wij een activiteit voor onze vrijwilligers die we Flywilligers noemen.  


Ben je geïnteresseerd? 
 

Stel jezelf alvast voor in een e-mail naar vacature@maf.nl We zijn benieuwd naar je (opgedane) kennis en ervaring. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anneke Vermeulen (dinsdag, vrijdag) of Jolien Kuiper (woensdag, donderdag) op telefoonnummer 055-303 6000. Na ontvangst van je e-mail zullen we contact met je opnemen. 

Aanmelden Flywilligersmail

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligersmail uit. In deze nieuwsbrief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligersmail. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaardt gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

Inschrijven

  • Hidden
  • Lees hier ons Privacy statement en Algemene voorwaarden