0 items € 0,00

Webshop

BrandstofDOPPER (actie!)

Tot 31 december all-in prijs van € 20,- (dus incl. verzendkosten)!

Hoe stoer is dat? Je eigen BrandstofDOPPER.
 
Zonder brandstof staan de vliegtuigen van MAF aan de grond. Zonder water kunnen wij mensen niet goed functioneren. De link is snel gelegd. Daarnaast draagt ook deze DOPPER bij aan het waterproject in Nepal.

Maar deze DOPPER is wel echt heel uniek. de eerste DOPPER die rondom in full-color is bedrukt. En nu voorlopig ook nog in de AANBIEDING!!
 
€ 20,00

MAF Brick'm Complete Set (ACTIE)

De complete nieuwe serie van MAF Brick'm voor deze actieprijs kun je bijna niet laten schieten. Speciaal voor de feestdagen of gewoon om kado te doen kan natuurlijk ook. Deze prijs is inclusief verzendkosten! U betaalt slechts € 40,- en krijgt het thuis afgeleverd.
€ 40,00

MAF Cap (blauw)

Goede kwaliteit, stoere MAF Cap. Voor de echte pettendragers en verzamelaars, maar natuurlijk ook leuk als verjaardagscadeau.

De MAF Caps worden aangeboden in: Rood, Blauw en Kaki.
€ 5,00

Serie MAF Kinderen: Deel 1 'Bjorns Nachtmerrie'

Natuurlijk koop je die bij MAF!

Deel 1 in de Serie MAF Kinderen
Leeftijdscategorie:  vanaf 10 jaar (groep 6-8 basisschool).

Schrijver:  Jan Willem Blijdorp.
Uitgever: Uitgeverij Mes, Vierhouten
€ 7,95

Brandstofbidon

Zonder Brandstof geen vluchten! Dat betekent geen hulp voor mensen die gewond zijn. Ook kan het Evangelie, de Bijbel, het Woord van God de mensen niet bereiken. Brandstof is dus zeer belangrijk.
Scholen, kerken, maar ook thuis wordt er hard gespaard met de BrandstofspaarTON of de BrandstofspaarKAART. Omdat we zo graag willen dat er genoeg brandstof is om te kunnen uitvliegen, stimuleren we iedereen zoveel mogelijk te sparen. Eén van de cadeautjes voor de hardspaarders is deze Brandstofbidon.
Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon kopen!
 
€ 6,50