0 items € 0,00

Alle projecten

Bijbel-verspreiding

Tussenstand:

0 13280
Streefbedrag: € 30.000,00
0

Steun deze actie! Klik op een bedrag.

Anders, nl.

Wilt u bidden voor MAF?

MAF Gebed e-brief

Ik ga akkoord met de privacy policy van MAF Nederland en het ontvangen van de nieuwsbrief per e-mail.

Acties voor dit project:

Sponsort u een Bijbel?
Vanaf € 3,- per maand of een eenmalige gift.

Elk jaar willen we 3.000 Nieuwe Testamenten en 200 AudioBijbels verkopen.

Projectdoel: € 30.000,-
100% van uw gift wordt aan dit project besteed.

​Christelijke technologie

19 maart 2018 Christine

Door apps hebben mensen in afgelegen gebieden gemakkelijk toegang tot het Evangelie via hun telefoon. Bid voor de voortdurende ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen  ‘om de heiligen toe te rusten, tot het werk van dienstbetoon, tot opbouw van het lichaam van Christus’  (Efeziërs 4:12).
 

​Vrede en gezondheid brengen

04 februari 2018 Christine

MAF vliegt regelmatig met zes Congolese zendelingen (uit de dochterkerk van de African Inland Mission) naar het noordoosten van Congo, vlakbij de grens met Soedan en de Centraal Afrikaanse Republiek. Bid voor bescherming en wijsheid hoe ze het beste de onbereikte stammen kunnen bereiken met het Evangelie en basisgezondheidszorg. 

Film over Jezus in Dinkataal

25 oktober 2017 Christine

De Zuid-Soedanese Charles laat elke maand de film over het leven van Jezus zien. In augustus bereikte hij 700 mensen met de film in hun eigen Dinkataal en veel mensen kwamen tot geloof. Bid voor de kerken die dit evangelisatiewerk gaan voortzetten, zodat Charles nieuwe gelovigen kan onderwijzen met een cursus van twaalf weken in discipelschap. Bid voor de 35 studenten die in oktober zijn gestart.
 
"Lees je Bijbel, bid elke dag. Dat je groeien mag."

Gelooft u wat er in dit kinderliedje wordt gezegd: dat je door gebed en Bijbel lezen, geestelijk groeit?

In Nederland ontbreekt het ons aan niets om te groeien in ons geloof. In de jungle dorpen van Papoea Nieuw Guinea (PNG) had men jarenlang geen toegang tot het Evangelie, een Bijbel of een kerk.

MAF bestaat al 65 jaar in PNG
Voor onderwijzers, zendingswerkers, Bijbelvertalers en de lokale bevolking van PNG heeft MAF al veel vooruitgang gebracht.

Om de grote vraag naar Gods Woord te stillen...
  • Elke piloot bezit een Bijbelbox met 40 Tok Pisin Bijbels;
  • Per jaar verkoopt MAF 3.000 Bijbels tegen kostprijs;
  • Om ook de mensen met een mobieltje te bereiken, heeft MAF de WIFI-Bijbel gemaakt.

Honger naar Gods Woord

In Papoea Nieuw Guinea willen jong en oud graag een Bijbel in hun eigen taal kopen. Dank dat MAF met uw gift jaarlijks 3.000 Nieuwe Testamenten, en (audio) Bijbels kan verkopen. Bid dat mensen met mobieltjes via de WIFI zenders het gratis bijbelmateriaal en christelijke films downloaden en er door tot geloof komen.


Bijbelproject Papoea Nieuw Guinea

"Hier is 400 Kina voor een doos van 40 Tok Pisin Bijbels", zegt directeur Glenda Miles van Oksapmin middelbare school in Tekin. "De doos van vorige week is al uitverkocht! Studenten op school, maar ook hun familieleden en kerken hebben grote interesse in deze ‘Buk Baibel’ in de makkelijk te begrijpen Tok Pisin taal. En 10 Kina is goedkoop, maar betaalbaar voor iedereen.”