Even voorstellen

Wij zijn Bram en Janneke Nijveld. Samen met onze dochters Mara (2017) en Liv (2019) woonden wij eerder in Rijssen. Na zijn functie als hoofdagent was Bram sinds 2017 werkzaam als zorgregisseur bij de politie. Janneke werkte in de zorg als wijkverpleegkundige. Vanuit onze situatie realiseerden we ons dat we materieel en geestelijk gezegend zijn. Gedurende de afgelopen jaren ging ons oog en hart, langzaam maar zeker, open voor onze medemens in hun tijdelijke en geestelijke nood. Daardoor ontstond de wens om ons in praktische zin in te zetten en dienstbaar te zijn voor minderbedeelden in onze wereld.

Na een zoektocht hebben we ervaren dat bij MAF een deur werd geopend voor een functie in Papoea-Nieuw-Guinea. In april 2021 zijn wij vertrokken naar Mount Hagen (Papoea-Nieuw-Guinea). Hier houdt Janneke zich bezig met de zorg voor het gezin. Daarnaast zal ze thuis les gaan geven aan onze kinderen. Bram vervult de rol van Operationeel Manager bij MAF.

In deze rol biedt hij voornamelijk projectondersteuning aan de Country Director en het leiderschapsteam. Hierbij valt o.a. te denken aan werkzaamheden op het gebied van personeel, financiën, veiligheid, effectief projectbeheer en informatiemanagement. Door ons in te zetten voor MAF willen wij het mede mogelijk maken dat hulp en hoop gebracht kan worden aan mensen in de meest geïsoleerde gebieden van Papoea-Nieuw-Guinea.

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Nijveld

  • privacy statement