Even voorstellen

Na een lang selectietraject zijn we begin 2021 door MAF Nederland geselecteerd en bereiden wij ons voor op uitzending naar Papoea, Indonesië. Wij zijn Marien (33 jaar) en Marieke (31 jaar) Geense en samen met onze twee kinderen Nathan (7 jaar) en Chloé (5 jaar) wonen we nu nog in Kapelle in Zeeland.

Marien is werkzaam als programmamanager digitalisering bij een grote zorginstelling in Rotterdam. Marieke werkt als verpleegkundige bij een thuiszorgorganisatie.

In de afgelopen jaren heeft God ons de weg gewezen en verbonden aan de missie van MAF. Om juist door onze naaste te dienen en lief te hebben andere mensen op deze aarde te mogen wijzen op onze Verlosser en Zaligmaker Jezus Christus. Juist met de talenten die God ons heeft helpen ontwikkelen willen we dienstbaar zijn.

In dit opzicht is het dan ook logisch dat Marien vanuit Sentani aan de slag gaat als IT-manager voor het hele Indonesië gebied. Het sluit mooi aan op de ervaring die hij tot nu toe heeft opgedaan. Samen met het IT-team zorgen ze ervoor dat de IT-infrastructuur en software aanwezig is die nodig is om de vliegtuigen veilig maar ook efficiënt te laten vliegen. Ook is er het verlangen Gods Koninkrijk te verspreiden mede door de inzet van technologie.

Marieke hoopt zich in het begin vooral te gaan richten op het creëren van een stabiele thuisbasis voor de kinderen en thuisonderwijs. Nathan en Chloé vinden het traject leuk en spannend tegelijk, er is zoveel wat nog onbekend is. Nathan kijkt vooral uit naar de leuke en spannende dieren en Chloé lijkt het leuk om nieuwe kindjes te leren kennen.

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Geense