Even voorstellen

Wij zijn Willem (38), Lydia (35) en Leah (7) de Bruijn en tot voor kort woonachtig in Ede.

Al sinds haar jeugd heeft Lydia het verlangen om de zending in te gaan. Deze jeugddroom werd een gezamenlijk verlangen door de werkvakanties die we hebben gedaan. Na ons trouwen hebben we gebeden of de Heere ons wilde laten zien of ons verlangen ook Zijn wil was. En Hij verhoorde dat gebed: God riep ons om Hem te dienen.

We hebben gezocht naar mogelijkheden om uitgezonden te worden, maar na diverse pogingen bij verschillende stichtingen werd ons duidelijk dat de tijd er nog niet rijp voor was. In 2020 maakte de Heere de roeping weer helemaal levend en we zijn bij MAF terechtgekomen.

In mei 2021 zijn wij voor de laatste trainingen vertrokken naar Amerika en in augustus begint onze taalstudie in Indonesië waarna Willem als IT-specialist in Papoea Indonesië aan de slag hoopt te gaan.

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Actie: Fiets je MAF!

Het werk van dit MAF-gezin is afhankelijk van giften. Daarom wordt er op zaterdag 4 september een fietstocht georganiseerd! Niet zomaar eentje. De tocht van ca. 200 km in Nederland. Een groep enthousiaste racefietsers hoopt 8.000 euro bij elkaar te fietsen. 

Inschrijven nieuwsbrief De Bruijn