Waar doneer ik aan?

De landingsbaan in Myanmar is al ver gevorderd. Door uw gift kunnen we de komende jaren een groter netwerk bouwen in Myanmar. Denk aan vliegtuigen die erheen kunnen, onderzoek naar omliggende landingsbanen, een hangaar etc.

Achtergrond
Na grondig onderzoek zijn we gestart met de aanleg, om deze kans niet voorbij te laten gaan. De landingsbaan wordt gelegd in Lailenpi. Dit dorp ligt in een regio waar veel christenen wonen. Ten opzichte van de voornamelijk boeddhistische bevolking hebben ze minder kansen. Ook hebben ze te weinig Bijbels en studiemateriaal.

Met de aanleg van deze landingsbaan hebben mensen makkelijker toegang tot het gebied zonder reizigers bloot te leggen aan de lange en soms gevaarlijke reis over land. Momenteel schrikt het veel bezoekers af wat ten koste gaat van ontwikkeling en vooruitgang.

Hoeveel CM2 wilt u bijdragen?

Met uw gift kunnen we de komende jaren een groter netwerk bouwen in Myanmar en steeds meer mensen bereiken met hulp en het Evangelie.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.