MAF Open Dag

 • Hoe verloopt het programma?

  Er is een doorlopend keuze programma, je kunt dus komen en gaan wanneer je wilt. Er is voor ieder wat te doen, een kinderprogramma, vliegtuigen om te bekijken, catering, rondvluchten en natuurlijk verschillende seminars die bezocht kunnen worden.

 • Ik ben mijn bevestigingsmail kwijt of heb er geen ontvangen.

  Als u uw bevestigingsmail kwijt bent of u heeft de mail nooit ontvangen, dan kunt u contact opnemen met info@maf.nl. Vermeld uw naam en het e-mailadres waarmee u uw reservering heeft gedaan.

 • Is er catering aanwezig?

  Ja, er zal voldoende te eten zijn dat u kunt bestellen. Laat uzelf verrassen en proef het eten van de landen waar MAF vliegt.

 • Kan ik me afmelden voor de Open Dag?

  U kunt zich afmelden voor de Open Dag via uw bevestigingsmail. In die mail is link te vinden met ‘verwijderen’. Als u daarop klikt en uw keuze bevestigd heeft u zich afgemeld.

 • Kan ik me opgeven voor een rondvlucht op de Open Dag?

  U kunt zich opgeven voor een rondvlucht op de Open Dag. Als u een ticket reserveert voor de Open Dag kunt u aan het einde aanvinken of u ook graag een rondvlucht wilt boeken. Als u daarvoor kiest, is uw ticket voor de Open Dag tegelijkertijd uw ticket voor de rondvlucht. Op de Open Dag zoekt u de rondvlucht balie op om u te melden en om te zien hoe laat u precies ingepland staat. Als u deze optie niet aan het einde van het formulier ziet (de ochtend en de middag), zijn alle tickets al vergeven.

  Er wordt gevlogen in 4-persoons vliegtuigen. Naast de piloot kunnen er (afhankelijk van het gewicht) maximaal 3 personen bij. Of je samen in een vlucht zit kunnen we helaas niet garanderen, natuurlijk proberen we het wel, maar er zijn veel mensen die een rondvlucht willen maken die dag, af en toe zullen er concessies moeten worden gedaan, dank voor uw begrip.

  De rondvluchten ‘s ochtends zijn inmiddels volgeboekt, ‘s middags zijn er nog wel rondvluchten beschikbaar.

 • Kan MAF nog hulp gebruiken voor de Open Dag?

  De MAF Open Dag is mogelijk door de inzet van onze vele enthousiaste vrijwilligers. Er zijn nog plekken om te helpen open, wilt u meehelpen, geef u dan op als vrijwilliger voor deze mooie dag.

 • Moet ik me aanmelden voor de Open Dag?

  U kunt zich aanmelden voor de Open dag via de site. U kunt op het aanmeldformulier aangeven welke tijd u ongeveer komt, met hoeveel personen, of u gebruik wilt maken van het kinderprogramma en of u een rondvlucht wilt boeken.

 • Moet ik reserveren voor een seminar?

  U hoeft zich niet aan te melden voor een seminar. Op de Open Dag kunt u zich aansluiten waar u wilt. Als u mee wilt doen met vliegtuigmonteur workshop moet u zich wel aanmelden. Dat kan via deze link.

 • Waar is de Open Dag?

  De Open Dag is dichtbij MAF Nederland in Teuge. Het adres is De Zanden 167, 7395 PG Teuge.

 • Wanneer is de Open Dag?

  De Open Dag is op 27 augustus 2022. Van 09:30 tot 17:00 uur.

 • Wat wordt er bedoeld met het thema: Report after landing?

  Vlak voor de piloot zijn landing inzet, meldt hij de luchtverkeersleiding ‘Report after landing’. Hij zal nu even niet meer communiceren met de toren en kan zich volledig focussen op een veilige landing op de zachte junglebaan. Na de landing zal hij zich weer melden bij de luchtverkeersleiding en rapporteren over zijn landing. Het thema van deze Open Dag is samen te vatten in deze woorden ‘Report after landing’. U hoort, ziet en beleeft wat er in de afgelegen dorpen gebeurt nadat het vliegtuig is geland.

 • Zijn er faciliteiten voor mensen met een fysieke beperking?

  Ja, er zijn toiletten die toegankelijk zijn voor mensen met een rolstoel. Alle activiteiten zijn op de begane grond. Verder zijn er voldoende medewerkers aanwezig die u graag helpen. Spreek zo nodig iemand met een MAF-overhemd aan.