0 items € 0,00

Waarom blijft MAF komen naar Tekin?

02 oktober 2020 Marleen

In het afgelegen Tekin vroegen we de studenten

“Waarom denk jij dat de piloten blijven vliegen?”Ireck: Deze landingsbaan is gemaakt door christenen die hier als eerste kwamen met Gods Woord voor ons. MAF helpt altijd de afgelegen plaatsen over de hele wereld, zoals hier bij Tekin. Daarom is MAF bereid om hier te komen. 

Jenitta: We hebben geen goede toegang tot ziekenhuizen voor de levering van medicijnen, er zijn geen wegen voor vervoer over land en geen vervoer over zee om ons leven gemakkelijker te maken. Alleen luchtvervoer kan ons leven gemakkelijker maken. Ze brengen goederen en diensten naar onze plek zodat mensen kunnen overleven. 


Dipo: Ze vliegen graag door de ruige bergen en valleien. Een ander ding is dat ze de prachtige bergen en het bos willen zien in onze plaats die door God is gezegend.


Jaysina: Ik denk dat ze het doen vanwege onze noodoproep. Ze riskeren onze landingsbaan om ons diensten te verlenen, zoals het brengen van goederen en voorgangers, en het maakt het voor ons gemakkelijk om naar andere plaatsen in onze provincie te reizen voor onderwijs. Ook al leven we afgelegen, de piloten voorzien in onze behoeften!


Ken: Ze doen het omdat de piloten geld willen laten circuleren en andere plaatsen onze groenten nodig hebben. Bovendien willen sommige van onze zakenmensen geld verdienen door het vliegtuig te charteren om hier te komen. Daarom blijven piloten dit afgelegen gebied binnenkomen. Dit biedt onze mensen goede kansen om een ​​cashflow te hebben. Anders blijven we als primitieve mensen die niets van God weten.