0 items € 0,00

Alle internationale staf

Willem & Mariëtte Jonkers

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 239
99352
Sentani, Papua
Indonesia

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Willem en Mariëtte Jonkers-Gelderblom. In mei 2015 zijn wij, samen met zoon Matthias, door MAF uitgezonden als piloot/vliegtuigtechnicus naar Papoea, Indonesië.
Willem is vliegtuigtechnicus sinds 2008 en heeft daarnaast in augustus 2013 zijn vliegopleiding afgerond. Mariëtte is van beroep verpleegkundige.
De eerste maanden van ons verblijf in Indonesië werden besteedt aan taalstudie zodat we kunnen communiceren met de plaatselijke bevolking. In december 2015 is hier onze dochter Miriam geboren. Sinds juni 2016 wonen wij in Sentani, Papoea waar Willem is begonnen aan een inwerk periode.

Lees meer op onze website: www.mercypilot.nl

Solo vliegen en verlof

11 juni 2018 Willem & Mariëtte

Een paar dagen na de verhuizing was de grote dag dat Willem voor het eerst alleen mocht vliegen hier in Papoea! We hadden nooit verwacht dat dit pas zou gebeuren twee jaar nadat we in Papoea aankwamen. Maar het is geen verloren tijd geweest. Willem is gelukkig ook vliegtuigmonteur en in de hangaar is er altijd genoeg werk te doen. 
Nu vliegt hij regelmatig om zijn ervaring verder uit te breiden. Deze week bijvoorbeeld vloog hij een zendeling en zijn gezin naar Apahapsali. Deze man is jaren bezig geweest om de Bijbel te vertalen naar het Yali Anggruk. De hele Bijbel is nu vertaald.

Willem & Mariëtte komen op verlof naar Nederland. Ontmoet hen op 28 juni 2018 in Apeldoorn of op 15 september 2018 in Geldermalsen.

Lees verder in de nieuwsbrief, waarin u ook meer informatie vindt over de ontmoetingsmomenten in Apeldoorn en Geldermalsen.