0 items € 0,00

Alle internationale staf

Willem & Mariëtte Jonkers

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 239
99352
Sentani, Papua
Indonesia

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Willem en Mariëtte Jonkers-Gelderblom. In mei 2015 zijn wij, samen met zoon Matthias, door MAF uitgezonden als piloot/vliegtuigtechnicus naar Papoea, Indonesië.
Willem is vliegtuigtechnicus sinds 2008 en heeft daarnaast in augustus 2013 zijn vliegopleiding afgerond. Mariëtte is van beroep verpleegkundige.
De eerste maanden van ons verblijf in Indonesië werden besteedt aan taalstudie zodat we kunnen communiceren met de plaatselijke bevolking. In december 2015 is hier onze dochter Miriam geboren. Sinds juni 2016 wonen wij in Sentani, Papoea waar Willem is begonnen aan een inwerk periode.

Lees meer op onze website: www.mercypilot.nl

Check-outs

28 juni 2017 Willem & Mariëtte

Er zijn zo'n 160 vliegstrips waar MAF heen vliegt in Papoea, Indonesië. Deze liggen veelal niet op de makkelijkste plaatsen. Naar iedere strip moet je als piloot een aantal keer met instructeur vliegen - ook wel "check-out" genoemd. Dat betekend in de praktijk dat Willem continue check-outs zal krijgen, totdat hij toestemming krijgt op het alleen te doen. Steeds opnieuw voor een aantal nieuwe vliegstrips.
Lees hier de nieuwsbrief van familie Jonkers