0 items € 0,00

Alle internationale staf

Willem & Mariëtte Jonkers

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 239
99352
Sentani, Papua
Indonesia

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Willem en Mariëtte Jonkers-Gelderblom. In mei 2015 zijn wij met onze zoon Matthias, door MAF uitgezonden als piloot/vliegtuigtechnicus naar Papoea, Indonesië.
In december 2015 is hier onze dochter Miriam geboren. Wij zonen in Sentani, Papoea waar Willem piloot en vliegtuigtechnicus is bij MAF. 
In augustus 2018 is onze jongste dochter Sarah geboren in Nederland tijdens ons verlof.
Lees meer op onze website: www.mercypilot.nl

Nieuwe digitale cockpit

21 december 2019 Willem & Mariëtte

Recent deed Willem een testvlucht. Nadat er zes weken hard aan het vliegtuig was gewerkt had deze een ware gedaantewisseling ondergaan in de cockpit. Dit is de tweede van drie vliegtuigen hier in Papoea die een digitale cockpit heeft gekregen. Naast dat het als monteur geweldig is om met zo’n project mee te werken in de hangaar, is het vliegen in zo’n vliegtuig ook prachtig. Willem had de eer om dat als eerste te mogen doen door de testvlucht uit te voeren. Gelukkig waren er op de grond al verschillende testen gedaan, want werkelijk alle bedrading werd vervangen en honderden draadjes moesten opnieuw worden aangesloten. MAF heeft dringend tekort aan vliegtuigtechnici. Maar zonder deze techneuten blijven de vliegtuigen van MAF niet vliegen. Bid voor nieuwe vliegtuigmonteurs die bereid zijn om MAF te komen versterken!

Lees hier de nieuwsbrief.