0 items € 0,00

Alle internationale staf

Willem & Mariëtte Jonkers

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 239
99352
Sentani, Papua
Indonesia

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Willem en Mariëtte Jonkers-Gelderblom. In mei 2015 zijn wij, samen met zoon Matthias, door MAF uitgezonden als piloot/vliegtuigtechnicus naar Papoea, Indonesië.
Willem is vliegtuigtechnicus sinds 2008 en heeft daarnaast in augustus 2013 zijn vliegopleiding afgerond. Mariëtte is van beroep verpleegkundige.
De eerste maanden van ons verblijf in Indonesië werden besteedt aan taalstudie zodat we kunnen communiceren met de plaatselijke bevolking. In december 2015 is hier onze dochter Miriam geboren. Sinds juni 2016 wonen wij in Sentani, Papoea waar Willem piloot en vliegtuigtechnicus is bij MAF. 
In augustus 2018 is onze jongste dochter Sarah geboren in Nederland tijdens ons verlof.
Lees meer op onze website: www.mercypilot.nl

'Pondok Natal'

21 december 2018 Willem & Mariëtte

Op het moment dat we deze nieuwsbrief schrijven klinkt er luide kerstmuziek van verschillende kanten, door elkaar, door de donkere avond. Het is december en dan staat alles volop in het teken van kerst. Er zijn al kerstvieringen op het moment dat de maand december begint. Overal in onze buurt verschijnen er ‘pondok Natal’s’. Ze lijken op soort kerststalletjes, maar fungeren vooral als jeugdhonk, met kerstmuziek.

Lees verder in de nieuwsbrief van familie Jonkers.