0 items € 0,00

Alle internationale staf

Wilfred & Harriëtte Knigge

Australia

Locatie:

Australia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 821

Nhulunbuy NT 0881
Australia

Steun dit gezin
Wij zijn Wilfred en Harriëtte Knigge-Wisselink. Wij zijn in januari 2017 door MAF Nederland als pilotenechtpaar  uitgezonden samen met onze zonen Micha en Ruben.
Op 5 april 2017 zijn we naar Arnhemland, Australië verhuisd. We wonen in Ramingining, een community met ongeveer 700 Aboriginals en één ander MAF gezin. 
Samen voelen we ons geroepen onze kwaliteiten in te zetten buiten Nederland in de wetenschap hoeveel het werk van MAF betekent in het leven van onze naasten.

Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van De Verre Naasten (DVN). 
Meer informatie over en nieuwsbrieven van ons kunt u lezen op  www.deknigges.nl.

Buien en onweerswolken

31 maart 2018 Wilfred & Harriëtte

We wonen inmiddels bijna een jaar in Arnhemland en we voelen ons steeds meer thuis in Ramingining. De banden met Yolngu zijn sterker geworden, en dat is iets waar we God dankbaar voor zijn.

Het vliegen gaat ondertussen rustig door. Alhoewel: zo nu en dan is het behoorlijk uitdagend om van A naar B te komen. Grote onweerswolken en fikse buien maken het af en toe bijna onmogelijk om te vliegen. Laatst hadden we in één week tijd bijna 400mm regen. Dat is bijna de helft van wat er in Nederland in een jaar valt. Probeer daar maar eens tussendoor te vliegen.

Lees hier meer in de nieuwsbrief.