0 items € 0,00

Alle internationale staf

Wilbert & Marieke Rietveld

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

PO Box 239
Sentani 99
Papua
Indonesia

Steun dit gezin
Wij, Wilbert en Marieke Rietveld-Snoep zijn met onze kinderen, Doortje, Lucas en Daniel, uitgezonden naar Indonesië. Wilbert leidt vanuit Papoea het
regionale IT Tech Team.
Wilbert: “het is steeds weer een uitdaging om met minimale middelen zoals stroom en internet het toch voor elkaar te krijgen om een luchtvaart organisatie te ondersteunen met een stabiele IT infrastructuur.”
Marieke heeft als vrouw, moeder en verloskundige in de eerste plaats een taak in haar eigen gezin, daarnaast is zij betrokken bij de zorg voor jonge moeders en kinderen om haar heen.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).
 

Op bezoek bij de Yali stam

31 mei 2018 Wilbert & Marieke

Begin april gebeurde het dan eindelijk. Lucas wilde al zo graag een keertje met een echt MAF vliegtuig mee, en in de week na Pasen kregen we de kans om als gezin een paar dagen op bezoek te gaan naar Holuwon, een klein dorp van de Yali stam. Pas ruim 50 jaar geleden kwamen hier voor het eerst ‘vreemdelingen’ die het evangelie brachten. Wat een veranderingen zijn er gekomen in het leven van deze mensen sinds die tijd! Eeuwen van stammenstrijd, kannibalisme en continue angst voor de geesten, maakten plaats voor het Evangelie.

Lees hier de nieuwsbrief.