0 items € 0,00

Alle internationale staf

Wilbert & Marieke Rietveld

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

PO Box 239
Sentani 99
Papua
Indonesia

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij, Wilbert en Marieke Rietveld-Snoep zijn met onze kinderen, Doortje, Lucas en Daniel, uitgezonden naar Indonesië. Wilbert leidt vanuit Papoea het
regionale IT Tech Team.
Wilbert: “het is steeds weer een uitdaging om met minimale middelen zoals stroom en internet het toch voor elkaar te krijgen om een luchtvaart organisatie te ondersteunen met een stabiele IT infrastructuur.”
Marieke heeft als vrouw, moeder en verloskundige in de eerste plaats een taak in haar eigen gezin, daarnaast is zij betrokken bij de zorg voor jonge moeders en kinderen om haar heen.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).
 

Tech-team

05 december 2019 Wilbert & Marieke

Wilbert is verantwoordelijk voor alle ICT-systemen van MAF in Indonesië. Het is de bedoeling dat hij in deze rol leiding zal geven aan een regionaal ‘Tech-Team’ dat bestaat uit lokale en westerse medewerkers op alle MAF basissen in Indonesië. Het team is echter nog klein; hij is nog op zoek naar versterking! Goede communicatiemogelijkheden en betrouwbare computersystemen voor bijvoorbeeld financiele administratie en administratie van vliegtuigonderhoud zijn onmisbaar voor MAF om veilig en efficient te kunnen vliegen. Wilbert richt zich op het invoeren van uniforme softwareprogramma’s en het opzetten van een netwerkstructuur waarbij computers met andere basissen en met het kantoor in Jakarta en het hoofdkantoor in Nampa kunnen communiceren. Daarnaast werkt hij aan betrouwbare internetverbindingen op alle MAF-basissen in Indonesië.