0 items € 0,00

Alle internationale staf

Stefan & Gerriët Maliepaard

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
 
 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Stefan en Gerriët Maliepaard-Kampert. Samen met onze kinderen Aron (2013), Matthias (2017) en Jiska (2019) bereiden we ons voor op uitzending door MAF. Stefan volgt sinds 2016 de opleiding tot vliegtuigtechnicus. Als die is afgerond en andere praktische zaken geregeld zijn, volgt D.V. eind 2019 de uitzending naar Oeganda. Stefan hoopt daar dan op Kajjansi Airfield aan het werk te gaan. In dit alles weten we ons afhankelijk van Gods zegen en hopen we op Zijn leiding van stap tot stap.

Bijbelschoolperiode

17 juni 2019 Stefan & Gerriët

De eerste nieuwsbrief vanuit het buitenland is hiermee een feit. Want inmiddels zijn we alweer twee maanden op bijbelschool All Nations... Deze bijbelschool is gevestigd in Ware, op de kaart een stuk rechtsboven Londen.

Het was even schakelen, vanuit ons 'gewone, burgerlijke gezinsleven' in Nederland naar het leven met drie jonge kinderen in een woongemeenschap met veel andere studenten en gezinnen. Inmiddels zien we deze periode hierdoor wel als een heel goede voorbereiding op een zendingsleven in het buitenland, om meerdere redenen.

Lees verder in de nieuwsbrief.