0 items € 0,00

Alle internationale staf

Stefan & Gerriët Maliepaard

Uganda

Locatie:

Uganda

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 1

Kampala
Uganda

Geef
 
 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Stefan en Gerriët Maliepaard-Kampert. Samen met onze kinderen Aron (2013), Matthias (2017) en Jiska (2019) zijn we, na een aantal jaren van voorbereiding, uitgezonden door MAF. We wonen sinds november 2019 in Kampala, Oeganda. Stefan is op Kajjansi Airfield, nabij Kampala, werkzaam als vliegtuigtechnicus. We hopen op deze plaats een schakeltje te mogen zijn in het werk voor onze medemensen en het Koninkrijk van God.

Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG). 

SERVICE-UPDATE #8

01 mei 2020 Stefan & Gerriët

Van Grace, een Oegandese vrouw die we kennen, hoorden we het volgende: “ik zou zo graag mijn zus bezoeken, maar het kan niet. Ze was zwanger van haar vierde, maar toen de baby geboren moest worden kon ze niet naar het ziekenhuis. Nu is de baby (een meisje) overleden. En ik kan haar niet bezoeken of haar iets brengen, nu het niet is toegestaan om te reizen…”

Wat is er veel veranderd sinds het schrijven van onze laatste nieuwsbrief, en wat is er veel gaande in de wereld. Wie had ooit kunnen denken dat het dagelijks leven in zo korte tijd in deze mate zou kunnen veranderen. En dat zowel voor u in Nederland, als voor ons in Oeganda. 

Lees verder in de nieuwsbrief.