0 items € 0,00

Alle internationale staf

Sander & Mirjam van Middendorp

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
 

  sanderenmirjamincontact.nl

 

  /sanderenmirjam

 

  /sanderenmirjam

 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Sander en Mirjam van Middendorp-de Boer. Met onze 3 jongens, Levi (2011), Fince (2013) en Benjamin (2015), wonen we in Apeldoorn. Sander is opgegroeid in Kootwijkerbroek, Mirjam in Rouveen. Wij zijn door MAF Nederland geselecteerd om als gezin uitgezonden te worden naar Papoea-Nieuw-Guinea (PNG).

Sander zal hier bij CRMF gaan werken, dit valt onder de vlag van MAF PNG. Hier hoopt hij aan het werk te gaan als technicus voor het opzetten en onderhouden van radio-installaties en alle technische zaken die komen kijken bij het verspreiden van het evangelie.

Sander werkt als technisch ondersteuner en IT-er bij een bedrijf dat service en onderhoud uitvoert aan windturbines. Na vijf jaar als servicemonteur te hebben gewerkt, zit hij nu zes jaar op kantoor. Mirjam zorgt voor de kinderen en is daarnaast gastouder.
 
Mirjam had al vroeg de overtuiging dat ze zendelinge wilde worden. Van kinds af aan droomde ze ervan om het grote nieuws te vertellen aan mensen die nog nooit van Jezus gehoord hadden. Sander droomde in die tijd vooral van het avontuur, aangewakkerd door een dia-presentatie van een zendeling die in Irian Jaya had gewerkt.

We hebben beiden het verlangen om aan het werk te zijn in Gods Koninkrijk, op die manier zijn we bij MAF terecht gekomen. We hopen in april te starten met de bijbelschool en eind 2019 hopen we gereed te zijn voor uitzending.

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Eerste halte: Engeland

29 maart 2019 Sander & Mirjam

We staan voor de eerste grote verandering in onze voorbereiding. Zoals u eerder kon lezen zal een groot deel hiervan in Engeland plaatsvinden. We zullen in totaal 22 weken les krijgen op het All Nations college. Deze school ligt in Ware, net boven Londen. In januari hebben we een open dag op het All Nations college bezocht. Tijdens de open dag kregen we informatie over de opleidingen en cursussen. Het hele college is bestemd voor opleiding en training voor mensen in een cross-culturele omgeving. Ook werd ons duidelijk hoe het leven op de school zal zijn.

Lees verder in de nieuwsbrief.