0 items € 0,00

Alle internationale staf

Sander & Mirjam van Middendorp

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
 

  sanderenmirjamincontact.nl

 

  /sanderenmirjam

 

  /sanderenmirjam

 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Sander en Mirjam van Middendorp-de Boer. Met onze 3 jongens, Levi (2011), Fince (2013) en Benjamin (2015), wonen we in Apeldoorn. Sander is opgegroeid in Kootwijkerbroek, Mirjam in Rouveen. Wij zijn door MAF Nederland geselecteerd om als gezin uitgezonden te worden naar Papoea-Nieuw-Guinea (PNG).
Sander zal hier bij CRMF gaan werken, dit valt onder de vlag van MAF PNG. Hier hoopt hij aan het werk te gaan als technicus voor het opzetten en onderhouden van radio-installaties en alle technische zaken die komen kijken bij het verspreiden van het evangelie.
Sander werkt als technisch ondersteuner en IT-er bij een bedrijf dat service en onderhoud uitvoert aan windturbines. Na vijf jaar als servicemonteur te hebben gewerkt, zit hij nu zes jaar op kantoor. Mirjam zorgt voor de kinderen en is daarnaast gastouder.
 Mirjam had al vroeg de overtuiging dat ze zendelinge wilde worden. Van kinds af aan droomde ze ervan om het grote nieuws te vertellen aan mensen die nog nooit van Jezus gehoord hadden. Sander droomde in die tijd vooral van het avontuur, aangewakkerd door een dia-presentatie van een zendeling die in Irian Jaya had gewerkt.
We hebben beiden het verlangen om aan het werk te zijn in Gods Koninkrijk, op die manier zijn we bij MAF terecht gekomen. Nadat wij onze training aan de bijbelschool hebben afgerond, hopen wij in januari 2020 te vertrekken naar PNG.

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Tweede termijn in Engeland

04 november 2019 Sander & Mirjam

Ondertussen zijn we weer in Engeland. De jongens gaan weer naar dezelfde basisschool. Wij volgen weer de lessen. Na schooltijd proberen we met Fince wat Nederlands huiswerk te doen zodat hij kan leren lezen in onze eigen taal. Op de zondagen gaan we naar een kleine kerk hier vlakbij, Christ Church, waar we erg genieten van het ontmoeten van andere mensen uit deze omgeving. 

Lees hier de nieuwsbrief.