0 items € 0,00

Alle internationale staf

Sander & Mirjam van Middendorp

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

MAF PNG, P.O. Box 273
WHP281
Mount Hagen
Papua New Guinea

Geef
 

  sanderenmirjamincontact.nl

 

  /sanderenmirjam

 

  /sanderenmirjam

 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Sander en Mirjam van Middendorp-de Boer. Met onze 3 jongens, Levi (2011), Fince (2013) en Benjamin (2015), zijn wij begin 2020 door MAF uitgezonden naar Papoea-Nieuw-Guinea (PNG). Sander is opgegroeid in Kootwijkerbroek, Mirjam in Rouveen. 
Sander werkt hier bij CRMF, dit valt onder de vlag van MAF PNG. Hier helpt hier bij het opzetten en onderhouden van radio-installaties en alle technische zaken die komen kijken bij het verspreiden van het evangelie.
Mirjam had al vroeg de overtuiging dat ze zendelinge wilde worden. Van kinds af aan droomde ze ervan om het grote nieuws te vertellen aan mensen die nog nooit van Jezus gehoord hadden. Sander droomde in die tijd vooral van het avontuur, aangewakkerd door een dia-presentatie van een zendeling die in Irian Jaya had gewerkt.
We hebben beiden het verlangen om aan het werk te zijn in Gods Koninkrijk, op die manier zijn we bij MAF terecht gekomen. 

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Tweede termijn in Engeland

04 november 2019 Sander & Mirjam

Ondertussen zijn we weer in Engeland. De jongens gaan weer naar dezelfde basisschool. Wij volgen weer de lessen. Na schooltijd proberen we met Fince wat Nederlands huiswerk te doen zodat hij kan leren lezen in onze eigen taal. Op de zondagen gaan we naar een kleine kerk hier vlakbij, Christ Church, waar we erg genieten van het ontmoeten van andere mensen uit deze omgeving. 

Lees hier de nieuwsbrief.