0 items € 0,00

Alle internationale staf

Sander & Mirjam van Middendorp

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

MAF PNG, P.O. Box 273
WHP281
Mount Hagen
Papua New Guinea

Geef
 

  sanderenmirjamincontact.nl

 

  /sanderenmirjam

 

  /sanderenmirjam

 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Sander en Mirjam van Middendorp-de Boer. Met onze 3 jongens, Levi (2011), Fince (2013) en Benjamin (2015), zijn wij begin 2020 door MAF uitgezonden naar Papoea-Nieuw-Guinea (PNG). Sander is opgegroeid in Kootwijkerbroek, Mirjam in Rouveen. 
Sander werkt hier bij CRMF, dit valt onder de vlag van MAF PNG. Hier helpt hier bij het opzetten en onderhouden van radio-installaties en alle technische zaken die komen kijken bij het verspreiden van het evangelie.
Mirjam had al vroeg de overtuiging dat ze zendelinge wilde worden. Van kinds af aan droomde ze ervan om het grote nieuws te vertellen aan mensen die nog nooit van Jezus gehoord hadden. Sander droomde in die tijd vooral van het avontuur, aangewakkerd door een dia-presentatie van een zendeling die in Irian Jaya had gewerkt.
We hebben beiden het verlangen om aan het werk te zijn in Gods Koninkrijk, op die manier zijn we bij MAF terecht gekomen. 

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Dag Nederland

05 maart 2020 Sander & Mirjam

Het afscheid nemen was intensief, maar ging goed. We nemen van zoveel mensen, plaatsen en dingen afscheid. Voor onszelf vinden we dat goed, want we kunnen het een plaats geven, maar voor de kinderen vonden we het soms moeilijk. Het was voor hen ook goed toen het eenmaal zo ver was en we vertrokken. En ze hadden er gelukkig zin in om te gaan vliegen.

In de nieuwsbrief lees hoe je de eerste weken na het vertrek uit Nederland zijn verlopen.