0 items € 0,00

Alle internationale staf

Rebekka Verheij

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
Ik ben Rebekka Verheij.
Het raakt mij dat er nog steeds landen zijn waar een deel van de mensen nauwelijks toegang heeft tot medische zorg, het evangelie en ontwikkelingshulp. Met name het lot van kinderen gaat mij aan het hart. Ik zie er daarom naar uit om een schakeltje te zijn in het beter bereikbaar maken van hulp en de boodschap van Jezus. Hoewel ik een achtergrond heb in de wetenschap en met plezier docent ben geweest ben ik van jongs af aan al geïnteresseerd in vliegen. In 2017 ben ik begonnen aan de opleiding tot MAF-piloot omdat ik me daartoe geroepen voelde.
 
Voorbereiding
Voordat ik uitgezonden kan worden zijn er nog de nodige stappen te zetten op vliegtechnisch, cultureel en geestelijk gebied. De voorbereiding bestaat uit het volgen van een bijbelschool gericht op het samenwerken met mensen van een andere cultuur, het halen van een tweede vliegbrevet en specifieke vliegtraining voor het werk van een MAF-piloot.  Het is nog niet bekend in welk land ik ga vliegen. Als dit bekend is zal ik me ook gaan verdiepen in de taal en cultuur van het land. Eind 2020 hoop ik klaar te zijn om voor MAF te gaan werken. Ik zie in vertrouwen uit naar wat komen gaat.

Klik hier voor Rebekka's eerste nieuwsbrief.

Op afstand maar toch verbonden

27 juli 2020 Rebekka

Van 22 april t/m 2 juli heb ik deelgenomen aan de cursus ‘En Route’ van ‘All Nations Christian College’, ook wel bekend als bijbelschool. ‘En route’ is een cursus om studenten voor te bereiden op het doen van missionair werk in een multicultureel team in een land met eveneens een vreemde cultuur. Hoe mijn docent het zou zeggen: “learning to deal with differences, together, well”.

Lees verder in de nieuwsbrief.