0 items € 0,00

Alle internationale staf

Piet & Marijke Muilwijk

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

MAF PNG, P.O. Box 237
WHP 281
Mount Hagen
Papua New Guinea

Geef
Wij zijn Piet en Marijke Muilwijk-de Pater en zijn gezegend met onze drie zoontjes Michaël, Samuël en Joël. Begin 2017 zijn wij door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland uitgezonden naar Arnhemland, Australië als pilotenechtpaar.
Sinds de tijd dat we elkaar hebben leren kennen, groeide ook steeds meer het verlangen om samen zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen; om daarmee een klein schakeltje in Gods koninkrijk te zijn, door daadwerkelijk hulp te bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.
In april 2019 zijn wij verhuisd naar Papoea Nieuw Guinea waar we ons werk voor MAF voortzetten. 
Marijke is in eerste instantie voornamelijk bezig met de zorg voor het gezin, maar hoopt in de toekomst haar talenten in te kunnen zetten in het onderwijs. 

Kijk ook op www.flyingmuilwijk.nl

Eerste maanden in Papoea-Nieuw-Guinea

17 juli 2019 Piet & Marijke

De eerste nieuwsbrief vanuit Papoea-Nieuw-Guinea (PNG) waar we inmiddels ruim twee maanden zijn! Na ons verlof zijn we eerst in Mareeba (Australië) geweest, waar Piet is getraind op een ander type vliegtuig, de Cessna Caravan. Ook heeft hij alle benodigde theorieexamens voor zijn PNG-brevet gemaakt.

Na een aantal weken van settelen, taalstudie, de weg vinden naar de markt en een weg vinden in maaltijden maken van het gekochte eten, gingen we op pad!

Lees verder in de nieuwsbrief.