0 items € 0,00

Alle internationale staf

Piet & Marijke Muilwijk

Australia

Locatie:

Australia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 821
NT 0881
Nhulunbuy NT 0881
Australia

Steun dit gezin
Wij zijn Piet en Marijke Muilwijk-de Pater en zijn gezegend met onze twee zoontjes Michaël en Samuël. In augustus 2014 zijn wij door Mission Aviaiton Fellowship (MAF) Nederland geselecteerd als pilotenechtpaar.
Sinds de tijd dat we elkaar hebben leren kennen, groeide ook steeds meer het verlangen om samen zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen. Om daarmee een klein schakeltje in Gods koninkrijk te zijn, door daadwerkelijk hulp te bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.
In februari 2017 zijn wij uitgezonden naar Arnhem Land, Australië. Na anderhalf jaar hopen wij door te stromen naar Papoea Nieuw Guinea om ook daar werkzaam te zijn voor MAF. 
Marijke zal in eerste instantie voornamelijk bezig zijn met de zorg voor het gezin, maar hoopt in de toekomst haar talenten in te kunnen zetten in het onderwijs. 

Kijk ook op www.flyingmuilwijk.nl

Motorproblemen en dan...

31 maart 2018 Piet & Marijke

Piet is veel aan het vliegen. Nu in het moesson seizoen heeft dat zo z’n eigen uitdagingen. Niet alle vluchten van A naar B zijn rechte lijnen meer. Vertragingen, annuleren van vluchten en uitwijken naar andere veldjes is dagelijkse praktijk. Ook kon hij een aantal keer niet thuiskomen vanwege het slechte weer en moest hij ergens anders overnachten. Pas zat hij drie dagen vast op een eilandje drie uur vliegen van de hoofdbasis. Toen Piet de motor-checks deed vlak voor vertrek, ontdekte hij problemen met de motor.

Lees het vervolg hier in de nieuwsbrief.