0 items € 0,00

Alle internationale staf

Piet & Marijke Muilwijk

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

MAF PNG, PO Box 237
WHP 281
Mount Hagen
Papua New Guinea

Geef
Wij zijn Piet en Marijke Muilwijk-de Pater en zijn gezegend met onze drie zoontjes Michaël, Samuël en Joël. Begin 2017 zijn wij door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland uitgezonden naar Arnhemland, Australië als pilotenechtpaar.
Sinds de tijd dat we elkaar hebben leren kennen, groeide ook steeds meer het verlangen om samen zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen; om daarmee een klein schakeltje in Gods koninkrijk te zijn, door daadwerkelijk hulp te bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.
In april 2019 zijn wij verhuisd naar Papoea-Nieuw-Guinea (PNG) waar we ons werk voor MAF voortzetten. 
Marijke is in eerste instantie voornamelijk bezig met de zorg voor het gezin, maar hoopt in de toekomst haar talenten in te kunnen zetten in het onderwijs in PNG. 

Kijk ook op www.flyingmuilwijk.nl

Thuis voelen in een nieuw land

11 oktober 2019 Piet & Marijke

Inmiddels zijn we bijna zes maanden in Papoea-Nieuw-Guinea (PNG). We zijn ons langzaam thuis gaan voelen in dit prachtige land met al zijn diversiteit en uitdagingen. Flexibiliteit en geduld zijn hier erg belangrijk! 

PNG is een land waar het grootste gedeelte van de bevolking in de afgelegen ‘bushdorpjes’ woont. De meeste dorpjes zijn afgesloten van de buitenwereld en alleen per vliegtuig te bereiken. Er is veel nood en er is veel hulp nodig. We mogen God danken dat Hij ons hier gebracht heeft en dat Hij met ons meegaat. We mogen ervaren dat Hij ons, juist ook door de soms moeilijke en uitdagende momenten heen geholpen heeft en helpt. 

Lees verder in de nieuwsbrief.