0 items € 0,00

Alle internationale staf

Piet & Marijke Muilwijk

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

MAF PNG, P.O. Box 237
WHP 281
Mount Hagen
Papua New Guinea

Geef
Wij zijn Piet en Marijke Muilwijk-de Pater en zijn gezegend met onze drie zoontjes Michaël, Samuël en Joël. Begin 2017 zijn wij door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland uitgezonden naar Arnhemland, Australië als pilotenechtpaar.
Sinds de tijd dat we elkaar hebben leren kennen, groeide ook steeds meer het verlangen om samen zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen; om daarmee een klein schakeltje in Gods koninkrijk te zijn, door daadwerkelijk hulp te bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.
In april 2019 zijn wij verhuisd naar Papoea Nieuw Guinea waar we ons werk voor MAF voortzetten. 
Marijke is in eerste instantie voornamelijk bezig met de zorg voor het gezin, maar hoopt in de toekomst haar talenten in te kunnen zetten in het onderwijs. 

Kijk ook op www.flyingmuilwijk.nl

Terugblik verlofperiode

01 april 2019 Piet & Marijke

Vlak voordat familie Muilwijk weer naar de andere kant van de wereld vertrekt, ga ik als thuisfrontcommissielid nog even bij hen op de koffie in de Lunterse pastorie. Ik ben benieuwd naar hoe Piet en Marijke en de jongens hun verlof hebben ervaren. Ook wil ik graag weten wat hun plannen zijn voor de komende tijd. Ik denk dat u als lezer deze nieuwsgierigheid vast met mij deelt en daarom kunt u in deze nieuwsbrief lezen wat de antwoorden op deze vragen zijn! Tijdens het gesprek werd ik voorzien van koffie en mergpijpjes. Ik raad u aan om tijdens het lezen van de nieuwsbrief de tijd te nemen en hetzelfde te nuttigen.

Lees de nieuwsbrief hier.