0 items € 0,00

Alle internationale staf

Piet & Marijke Muilwijk

Australia

Locatie:

Australia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 821
NT 0881
Nhulunbuy NT 0881
Australia

Steun dit gezin
Wij zijn Piet en Marijke Muilwijk-de Pater en zijn gezegend met onze twee zoontjes Michaël en Samuël. In augustus 2014 zijn wij door Mission Aviaiton Fellowship (MAF) Nederland geselecteerd als pilotenechtpaar.
Sinds de tijd dat we elkaar hebben leren kennen, groeide ook steeds meer het verlangen om samen zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen. Om daarmee een klein schakeltje in Gods koninkrijk te zijn, door daadwerkelijk hulp te bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.
In februari 2017 zijn wij uitgezonden naar Arnhem Land, Australië. Na anderhalf jaar hopen wij door te stromen naar Papoea Nieuw Guinea om ook daar werkzaam te zijn voor MAF. 
Marijke zal in eerste instantie voornamelijk bezig zijn met de zorg voor het gezin, maar hoopt in de toekomst haar talenten in te kunnen zetten in het onderwijs. 

Kijk ook op www.flyingmuilwijk.nl

Bestemming bekend

28 november 2016 Piet & Marijke

We zijn heel erg blij dat we eindelijk de bestemming met jullie mogen delen.
We hopen eerst naar Arnhemland te gaan en na ongeveer 2 jaar naar Papoea Nieuw Guinea. Arnhemland ligt in het noorden van Australië. Hier wonen de oorspronkelijke bewoners van dit grote land, de Aboriginals. Het landschap bestaat uit veel eilanden, is overweldigend en de natuur is onvoorspelbaar. De 14 vliegtuigen van MAF zijn onmisbaar voor de bevolking die in veel slechtere omstandigheden leeft dan de rest van de Australische bevolking.

Lees hier de nieuwsbrief van familie Muilwijk.