0 items € 0,00

Alle internationale staf

Piet & Marijke Muilwijk

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

MAF PNG, PO Box 237
WHP 281
Mount Hagen
Papua New Guinea

Geef
Wij zijn Piet en Marijke Muilwijk-de Pater en zijn gezegend met onze drie zoontjes Michaël, Samuël en Joël. Begin 2017 zijn wij door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland uitgezonden naar Arnhemland, Australië als pilotenechtpaar.
Sinds de tijd dat we elkaar hebben leren kennen, groeide ook steeds meer het verlangen om samen zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen; om daarmee een klein schakeltje in Gods koninkrijk te zijn, door daadwerkelijk hulp te bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.
In april 2019 zijn wij verhuisd naar Papoea-Nieuw-Guinea (PNG) waar we ons werk voor MAF voortzetten. 
Marijke is in eerste instantie voornamelijk bezig met de zorg voor het gezin, maar hoopt in de toekomst haar talenten in te kunnen zetten in het onderwijs in PNG. 

Kijk ook op www.flyingmuilwijk.nl

Een veelbewogen jaar

24 december 2019 Piet & Marijke

Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. We zijn vertrokken uit Arnhemland, op verlof geweest in Nederland, hebben training gehad in Mareeba, zijn verhuisd naar Papoea-Nieuw-Guinea (PNG), moesten wennen in een nieuw land en moesten geduld hebben in het opstarten met vliegen. Ook hebben we als gezin het nodige meegemaakt. We voelen ons inmiddels thuis in PNG en mogen weten dat God ons hier heeft gebracht. In dit vertrouwen zien we ook het nieuwe jaar vol verwachting tegemoet!

Lees hier de nieuwsbrief.