0 items € 0,00

Alle internationale staf

Piet & Marijke Muilwijk

Australia

Locatie:

Australia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 821
NT 0881
Nhulunbuy NT 0881
Australia

Geef
Wij zijn Piet en Marijke Muilwijk-de Pater en zijn gezegend met onze drie zoontjes Michaël, Samuël en Joël. Begin 2017 zijn wij door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland uitgezonden naar Arnhemland, Australië als pilotenechtpaar.
Sinds de tijd dat we elkaar hebben leren kennen, groeide ook steeds meer het verlangen om samen zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen; om daarmee een klein schakeltje in Gods koninkrijk te zijn, door daadwerkelijk hulp te bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.
Begin 2019 hopen wij door te stromen naar Papoea Nieuw Guinea om ook daar werkzaam te zijn voor MAF. 
Marijke zal in eerste instantie voornamelijk bezig zijn met de zorg voor het gezin, maar hoopt in de toekomst haar talenten in te kunnen zetten in het onderwijs. 

Kijk ook op www.flyingmuilwijk.nl

Voorbereidingen op verlof

14 december 2018 Piet & Marijke

Tijdens de vergadering lazen we als thuisfrontcommissie het bijbelverhaal over Mozes en Jethro die elkaar na een lange tijd weer ontmoetten. Zo zien wij er naar uit om Piet en Marijke weer te zien en te verwelkomen in Nederland! 
Terwijl Piet en Marijke in Australië hun koffers inpakken en de laatste dingen regelen voor het verlof, zijn we als thuisfrontcommissie druk bezig met het voorbereiden van de verlofperiode.

Lees verder over de voorbereidingen op het verlof en data waarop je Piet & Marijke kunt horen vertellen over hun werk en leven in Arnhem Land in de nieuwsbrief.