0 items € 0,00

Alle internationale staf

Piet & Marijke Muilwijk

Australia

Locatie:

Australia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 821
NT 0881
Nhulunbuy NT 0881
Australia

Steun dit gezin
Wij zijn Piet en Marijke Muilwijk-de Pater en zijn gezegend met onze twee zoontjes Michaël en Samuël. In augustus 2014 zijn wij door Mission Aviaiton Fellowship (MAF) Nederland geselecteerd als pilotenechtpaar.
Sinds de tijd dat we elkaar hebben leren kennen, groeide ook steeds meer het verlangen om samen zendings- en ontwikkelingswerk te gaan doen. Om daarmee een klein schakeltje in Gods koninkrijk te zijn, door daadwerkelijk hulp te bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.
In februari 2017 zijn wij uitgezonden naar Arnhem Land, Australië. Begin 2019 hopen wij door te stromen naar Papoea Nieuw Guinea om ook daar werkzaam te zijn voor MAF. 
Marijke zal in eerste instantie voornamelijk bezig zijn met de zorg voor het gezin, maar hoopt in de toekomst haar talenten in te kunnen zetten in het onderwijs. 

Kijk ook op www.flyingmuilwijk.nl

God werkt door

14 juli 2018 Piet & Marijke

We zijn al weer bijna een jaar in Arnhem Land. Wat gaat de tijd hard en wat is er veel gebeurd. Begin juni hadden we de jaarlijkse MAF-Arnhemland conferentie, een weekend vol bezinning en ontspanning voor het hele team van MAF in Arnhemland. Het was heel gaaf om zo met heel het team bij elkaar te zijn en stil te staan bij ‘al moet je wachten, God gaat door’! Al zie je niet altijd vruchten op je werk, God is wel aan het werk. Bemoedigd en versterkt ging iedereen die maandag weer zijns weegs. Inmiddels zitten we weer helemaal in ons dagelijkse leven op Elcho Island.

Lees verder in de nieuwsbrief.