0 items € 0,00

Alle internationale staf

Paul & Nelleke Markus

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
 

  /markusflightbriefing

 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Paul en Nelleke Markus-den Oudsten uit Waddinxveen. Paul verkoopt stroopwafels en Nelleke is leerkracht op een basisschool in Ouderkerk a/d IJssel.
Een jaar of vier geleden kregen we het verlangen om hulp te bieden aan mensen in afgelegen gebieden en zo de liefde van Jezus door te geven. Met Paul zijn passie voor vliegen, kwamen we al snel uit bij MAF.
In juni 2017 zijn we bij MAF Nederland geselecteerd als kandidaat-pilotenechtpaar. Paul zal als piloot aan de slag gaan en Nelleke wil graag haar ervaring als leerkracht inzetten om kinderen te helpen in hun ontwikkeling.
Lees hier onze eerste nieuwsbrief met meer achtergrondinformatie over onze missie.

De-Briefing

11 maart 2019 Paul & Nelleke

In de vorige nieuwsbrief schreven we dat de studie ATPL van Paul zo tegenviel. We zijn erg blij dat we jullie kunnen vertellen dat we in contact gekomen zijn met iemand die Paul vanaf januari begeleidt in zijn studie. Dank voor jullie gebed Op maandag krijgt Paul les, daarnaast hiervoor! studeert hij 2 tot 3 dagen per week. Erg gaaf om in de afgelopen tijd presentaties over het werk van MAF en onze missie te mogen geven en met elkaar na te denken over Gods plan met ieders leven. 

Lees verder in de nieuwsbrief.