0 items € 0,00

Alle internationale staf

Marijn & Esther de Zwart

Australia

Locatie:

Australia

Geef
Wij zijn Marijn & Esther de Zwart-Ruifrok. We zijn in mei 2017 uitgezonden naar Arnhem Land, Australië waar MAF werkzaam is in de afgelegen thuislanden van de Aboriginals. 
Samen hebben wij 3 kinderen; Jesse (2009), Sophie (2011) en Sil (2013).
Marijns interesse voor MAF was al op jonge leeftijd gewekt en een aantal jaar geleden hebben wij de stap gezet om in contact te komen met MAF. Samen hebben wij het verlangen om op een praktische wijze onze gaven in te zetten en wij hopen hierin iets van Gods liefde te mogen laten zien.
Esther heeft gewerkt in de jeugdhulpverlening en hoopt, naast de zorg voor het gezin, met haar opleidingsachtergrond iets te kunnen betekenen voor anderen in Arnhem Land.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.dezwart4maf.nl

Het werk in Arnhemland

24 december 2018 Marijn & Esther

Twee keer per jaar heb je als piloot van MAF een vliegcheck met de chiefpilot. Marijn: ‘Deze keer ben ik uitgecheckt op de kortste landingsbanen die we hier in Arnhemland hebben. Vanaf nu mag ik ook op deze bestemmingen vliegen.’
Er waren de laatste weken veel medische vluchten, waarbij met name kinderen gewond waren geraakt en naar het ziekenhuis moesten worden gebracht na bijvoorbeeld een val uit de boom en door een (levens)gevaarlijke kwallensteek. Met de auto zou dat zo’n beetje 2-3 uur rijden zijn geweest over een onverharde weg. Nu was het kind na een half uurtje vliegen, met de ambulance onderweg naar het ziekenhuis. Gelukkig liepen alle evacuaties goed af.

Lees verder in de nieuwsbrief van familie De Zwart.