0 items € 0,00

Alle internationale staf

Marijn & Esther de Zwart

Australia

Locatie:

Australia

Geef
Wij zijn Marijn & Esther de Zwart-Ruifrok. We zijn in mei 2017 uitgezonden naar Arnhem Land, Australië waar MAF werkzaam is in de afgelegen thuislanden van de Aboriginals. 
Samen hebben wij 3 kinderen; Jesse (2009), Sophie (2011) en Sil (2013).
Marijns interesse voor MAF was al op jonge leeftijd gewekt en een aantal jaar geleden hebben wij de stap gezet om in contact te komen met MAF. Samen hebben wij het verlangen om op een praktische wijze onze gaven in te zetten en wij hopen hierin iets van Gods liefde te mogen laten zien.
Esther heeft gewerkt in de jeugdhulpverlening en hoopt, naast de zorg voor het gezin, met haar opleidingsachtergrond iets te kunnen betekenen voor anderen in Arnhem Land.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.dezwart4maf.nl

Landingsbanen en termietenheuvels

02 juli 2019 Marijn & Esther

Na een fijne vakantieperiode, waarin we een mooie reis door een gedeelte van Australië hebben gemaakt, voelen we ons weer opgeladen en uitgerust om weer aan de slag te gaan met onze werkzaamheden en taken in Arnhemland. In deze nieuwsbrief leest u onder andere over het bezoek van de ouders van Marijn, vertellen we meer over wanneer we op verlof hopen te komen en wat hier zoal in Arnhemland gebeurt.