0 items € 0,00

Alle internationale staf

Marijn & Esther de Zwart

Australia

Locatie:

Australia

Geef
Wij zijn Marijn & Esther de Zwart-Ruifrok. We zijn in mei 2017 uitgezonden naar Arnhem Land, Australië waar MAF werkzaam is in de afgelegen thuislanden van de Aboriginals. 
Samen hebben wij 3 kinderen; Jesse (2009), Sophie (2011) en Sil (2013).
Marijns interesse voor MAF was al op jonge leeftijd gewekt en een aantal jaar geleden hebben wij de stap gezet om in contact te komen met MAF. Samen hebben wij het verlangen om op een praktische wijze onze gaven in te zetten en wij hopen hierin iets van Gods liefde te mogen laten zien.
Esther heeft in Nederland gewerkt in de jeugdhulpverlening. Hier in Arnhemland zorgt ze voor het gezin en komt regelmatig samen met Yolngu vrouwen voor Bijbelstudie. 

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.dezwart4maf.nl

Vliegen Arnhemland

01 oktober 2019 Marijn & Esther

Het is druk voor de piloten. Vanwege het vertrek van meerdere piloten in de afgelopen maanden is er volop vliegwerk. Als alles goed gaat zal Marijn ergens in de komende weken de 1000 vlieguren passeren. Voor een piloot is dat echt een mijlpaal! Marijn: ‘Van de week vloog ik een aantal scholieren van de boarding school terug naar hun homeland. Een van de jongens vroeg of hij voorin mocht zitten naast mij. Met glimmende ogen en een lach van oor tot oor was hij voor even mijn copiloot.’ MAF werkt veel samen met de lokale scholen, zodat de kinderen in de homelands ook onderwijs kunnen ontvangen.

Lees hier de nieuwsbrief.