0 items € 0,00

Alle internationale staf

Marijn & Esther de Zwart

Australia

Locatie:

Australia

Geef
Wij zijn Marijn & Esther de Zwart-Ruifrok. We zijn in mei 2017 uitgezonden naar Arnhem Land, Australië waar MAF werkzaam is in de afgelegen thuislanden van de Aboriginals. 
Samen hebben wij 3 kinderen; Jesse (2009), Sophie (2011) en Sil (2013).
Marijns interesse voor MAF was al op jonge leeftijd gewekt en een aantal jaar geleden hebben wij de stap gezet om in contact te komen met MAF. Samen hebben wij het verlangen om op een praktische wijze onze gaven in te zetten en wij hopen hierin iets van Gods liefde te mogen laten zien.
Esther heeft gewerkt in de jeugdhulpverlening en hoopt, naast de zorg voor het gezin, met haar opleidingsachtergrond iets te kunnen betekenen voor anderen in Arnhem Land.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.dezwart4maf.nl

Mission, Aviation en Fellowship

25 maart 2019 Marijn & Esther

De eerste twee letters van MAF staan voor Mission en Aviation. Hoe mooi is het om deze twee te combineren. Marijn: ‘Laatst had ik twee dominees mee in het vliegtuig. We wilden twee dorpjes bezoeken en een kerkdienst houden. Eenmaal geland op het eerste vliegveld RurraƋala en na een wandeling naar het dorpje, bleek er niemand aanwezig te zijn. Drijfnat van het zweet zijn we teruggelopen naar de landingsbaan en zijn we vervolgens vertrokken naar de volgende bestemming, Bukudal, zo’n 170km rijden, waar je ongeveer 4 uur over zou doen. Bukudal, bestaat uit een paar huizen en ligt aan een van de prachtige stranden die Arnhemland rijk is.’

Lees verder over de ontmoetingen in Bukudal en ook over hoe Esther de derde letter 'Fellowship' in MAF vorm geeft.