0 items € 0,00

Alle internationale staf

Marijn & Esther de Zwart

Australia

Locatie:

Australia

Geef
Wij zijn Marijn & Esther de Zwart-Ruifrok. We zijn in mei 2017 uitgezonden naar Arnhemland, Australië waar MAF werkzaam is in de afgelegen thuislanden van de Aboriginals. 
Samen hebben wij 3 kinderen; Jesse (2009), Sophie (2011) en Sil (2013).
Marijns interesse voor MAF was al op jonge leeftijd gewekt en een aantal jaar geleden hebben wij de stap gezet om in contact te komen met MAF. Samen hebben wij het verlangen om op een praktische wijze onze gaven in te zetten en wij hopen hierin iets van Gods liefde te mogen laten zien.
Esther heeft in Nederland gewerkt in de jeugdhulpverlening. Hier in Arnhemland zorgt ze voor het gezin en komt regelmatig samen met Yolngu vrouwen voor Bijbelstudie. 

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.dezwart4maf.nl

Neem de tijd

07 september 2020 Marijn & Esther

Laatst was Esther uitgenodigd voor een herdenkingsdienst in Yirrkala, omdat een vrouw van de gemeente was overleden. In deze herdenkingsdienst werd het leven van deze vrouw als Christen tot voorbeeld gesteld voor de gemeenschap. Ook werd belicht hoe moeilijk het voor YolÅ‹u Christenen kan zijn om bij Gods Woord te blijven, in verband met de culturele achtergrond die vaak haaks staat op de Bijbel en het Christelijk geloof. De begrafenis zal nog een tijdje op zich laten wachten en zal pas plaatsvinden als iedereen er is die er moet zijn. Esther: ‘Je zou zeggen; Ik woon hier al een tijdje, dus ik had het kunnen weten, maar als de dienst om 10.00 uur begint kan ik het niet laten om er op tijd te zijn. Uiteindelijk begon het pas om 11.00 uur. Het was het wachten waard.

Lees verder over deze bijeenkomst, maar ook over de recente ontwikkelingen van MAF in Arnhemland, over verkiezingen, tijd en ontspanning in de nieuwsbrief.