0 items € 0,00

Alle internationale staf

Kees & Elsbeth Janse

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 239
99352
Sentani, Papua
Indonesia

Geef
Samen met onze kinderen Tirzah en Aron wonen wij (Kees en Elsbeth Janse-Evers) in Wamena, Papoea. Onze oudste twee kinderen, Marijne en Joël, studeren in Nederland. 
Het verlangen om piloot te worden bij Mission Aviation Fellowship (MAF), begon bij Kees al heel jong. Later werd voor ons beiden steeds duidelijker dat God ons riep om dienstbaar te zijn in de zending.
Sinds 2006 werkt Kees als piloot voor MAF. Na 10 jaar ook de functie van base manager te hebben gehad, is hij nu verantwoordelijk voor de training in de functie van chief-pilot. Elsbeth besteedt een groot deel van haar tijd aan homeschooling van de kinderen.
 

'Wat is het lang geleden dat jullie hier geweest zijn!'

29 oktober 2019 Kees & Elsbeth

“Wat is het lang geleden dat jullie hier geweest zijn!”, zegt de oude man wanneer we zijn uitgestapt. Ik sta bovenaan de landingsbaan van de post Kegata. Vanuit Nabire ben ik hier vanochtend in 20 minuten naar toe gevlogen. Terwijl de spullen uit de bagageruimte van het vliegtuig worden geladen, leg ik uit dat er op het moment maar één piloot in Nabire is. Dat betekent dat er minder vluchten gedaan kunnen worden. Bovendien is deze piloot ook nog niet getraind om overal naar toe te vliegen. Daarom is er al zo lang niemand hier is geweest.

Lees verder in de nieuwsbrief.