0 items € 0,00

Alle internationale staf

Kees & Elsbeth Janse

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 239
99352
Sentani, Papua
Indonesia

Geef

acties voor deze stafwerker:

Samen met onze kinderen Joël, Tirzah en Aron wonen wij (Kees en Elsbeth Janse-Evers)  in Wamena,Papoea. Vanaf oktober 2017 woont Marijne, onze oudste dochter, in Nederland.
Het verlangen om piloot te worden bij Mission Aviation Fellowship (MAF), begon bij Kees al heel jong. Later werd voor ons beiden steeds duidelijker dat God ons riep om dienstbaar te zijn in de zending.
Sinds 2006 werkt Kees als piloot voor MAF. Na 10 jaar ook de functie van base manager te hebben gehad, is hij nu verantwoordelijk voor de training in de functie van chief-pilot.  Elsbeth besteedt een groot deel van haar tijd aan homeschooling van de kinderen.
 

Nieuwsbrief 56

06 november 2018 Kees & Elsbeth

De zweetdruppels lopen over de rug van de piloten. Wat is het hier warm! Het kwik moet wel meer dan 40° Celsius aangeven. Kees en collega Brian Marx zijn zojuist geland in Dofu in het noordelijk laagland van Papua. Kees kijkt om zich heen. De landingsbaan ligt tegen één van de weinige heuvels in de wijde omgeving. Verder is het hier vlak. Geen berg te zien. Wel veel bomen en natte drassige stukken moeras. Geen makkelijk gebied om te wonen. Voor de lokale mensen niet, maar al helemaal niet voor zendingswerkers van buitenaf die niet gewend zijn aan dit uitputtende klimaat. Toch zijn ze er wel.

Lees verder in de nieuwsbrief.