0 items € 0,00

Alle internationale staf

Kees & Elsbeth Janse

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 239
99352
Sentani, Papua
Indonesia

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Samen met onze kinderen Joël, Tirzah en Aron wonen wij (Kees en Elsbeth Janse-Evers)  in Wamena,Papoea. Vanaf oktober 2017 woont Marijne, onze oudste dochter, in Nederland.
Het verlangen om piloot te worden bij Mission Aviation Fellowship (MAF), begon bij Kees al heel jong. Later werd voor ons beiden steeds duidelijker dat God ons riep om dienstbaar te zijn in de zending.
Sinds 2006 werkt Kees als piloot voor MAF. Na 10 jaar ook de functie van base manager te hebben gehad, is hij nu verantwoordelijk voor de training in de functie van chief-pilot.  Elsbeth besteedt een groot deel van haar tijd aan homeschooling van de kinderen.
 

Nieuwe bestemmingen

30 april 2018 Kees & Elsbeth

Het is een prachtige morgen. Nog geen wolkje aan de lucht. Boven op de richel ligt het dorp Ikmok te stralen in de zon. Een klein stukje naar beneden op de berg zie je een bruine strook, een landingsbaan in aanleg. Het gebrom van de aankomende helikopter moet door de mensen van het dorp al te horen zijn. Ze snellen over de smalle bergpaadjes naar de plek waar straks de helikopter zal landen. Zou al het werk van de afgelopen jaren aan de landingsbaan tevergeefs zijn? Diezelfde vraag stelt Kees zich ook als hij vanuit zijn stoel naast helikopterpiloot Matt Weber naar beneden kijkt.

Lees meer in de nieuwsbrief.