0 items € 0,00

Alle internationale staf

Kees & Elsbeth Janse

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 239
99352
Sentani, Papua
Indonesia

Geef

acties voor deze stafwerker:

Samen met onze kinderen Joël, Tirzah en Aron wonen wij (Kees en Elsbeth Janse-Evers)  in Wamena,Papoea. Sinds oktober 2017 woont Marijne, onze oudste dochter, in Nederland zodat ze daar de middelbare school kan volgen.
Het verlangen om piloot te worden bij Mission Aviation Fellowship (MAF), begon bij Kees al heel jong. Later werd voor ons beiden steeds duidelijker dat God ons riep om dienstbaar te zijn in de zending.
Sinds 2006 werkt Kees als piloot voor MAF. Na 10 jaar ook de functie van base manager te hebben gehad, is hij nu verantwoordelijk voor de training in de functie van chief-pilot.  Elsbeth besteedt een groot deel van haar tijd aan homeschooling van de kinderen.
 

Landing in Tokuni

12 maart 2019 Kees & Elsbeth

Weer zit Kees aan de rechterkant van de cockpit. Deze keer met collega Isaac uit Kalimantan. Een oude bekende die acht jaar geleden nog in Wamena woonde. De landing op het baantje van Tokuni wordt ingezet. Het is een 500 meter lange baan die niet in de bergen, maar in het zuidelijk laagland ligt. Dat maakt dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met het landen op steile hellingen. Kees kijkt mee of Isaac de landingschecklist van de Kodiak goed afwerkt. Is de aanvlieghoogte goed? Hoe zit het met de snelheid?

Lees verder in de nieuwsbrief.