0 items € 0,00

Alle internationale staf

Johan & Reinate Brugmans

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 21123

Nairobi 00505
Kenya

Geef
Wij zijn Johan en Reinate Brugmans–Bakker. We zijn eind 2013 geselecteerd door MAF als pilotenechtpaar in opleiding en in april 2017 zijn wij uitgezonden naar Tsjaad waar wij 2 jaar voor MAF hebben gewerkt. Sinds juni 2019 werken wij voor MAF in Zuid-Soedan waar Johan naast zijn werk als piloot, tijdelijk ook de rol van Operationeel Manager op zich heeft genomen. 
Samen hebben we het verlangen om onze gaven in te zetten om onze medemensen te helpen, daar waar de hulp zo hard nodig is. We willen op een praktische manier Gods liefde aan de mensen laten zien.

Grondpersoneel

02 oktober 2019 Johan & Reinate

Johan heeft er inmiddels alweer zo ’n drie maanden op zitten als operations manager. Hij stuurt twee teams van grondpersoneel aan. Het ene team zorgt voor de boekingen van de vluchten. Het andere team zorgt voor alles wat er op het vliegveld komt kijken bij een vluchten. Dit is heel breed. Je kunt denken aan het tanken en zorgen voor de passagiers en goederen, tot het regelen van het nodige papierwerk. Het is Johans taak ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Meer weten over de eerste paar maanden in Zuid-Soedan? Lees dan hier de nieuwsbrief.