0 items € 0,00

Alle internationale staf

Johan & Reinate Brugmans

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 21123

Nairobi 00505
Kenya

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Johan en Reinate Brugmans–Bakker. We zijn eind 2013 geselecteerd door MAF als pilotenechtpaar in opleiding en in april 2017 zijn wij uitgezonden naar Tsjaad waar wij 2 jaar voor MAF hebben gewerkt. Sinds juni 2019 werken wij voor MAF in Zuid-Soedan waar Johan naast zijn werk als piloot, tijdelijk ook de rol van Operations Manager op zich heeft genomen. 
Samen hebben we het verlangen om onze gaven in te zetten om onze medemensen te helpen, daar waar de hulp zo hard nodig is. We willen op een praktische manier Gods liefde aan de mensen laten zien.

Verlof na eerste termijn

11 maart 2019 Johan & Reinate

Onze eerste twee jaar zitten er bijna op. We komen dan ook alweer bijna naar Nederland voor verlof. Wat is de tijd snel gegaan! We weten nog goed dat we vorig jaar even in Nederland waren. Toen was het helaas te kort om iedereen te ontmoeten. Dit keer zijn we langere tijd in Nederland en hopen we velen van jullie te ontmoeten. 

Er zijn twee ontmoetingsdagen met een open inloop: 
1. Op vrijdagavond 22 maart a.s. in het Kerkheem (bij de Dorpskerk), Kerkstraat 35 in Voorthuizen. Inloop vanaf 18.30 uur, presentatie rond 19.30 uur. 
2. Op zaterdag 13 april a.s. in het Schippersinternaat, Maria  
Montessorilaan 11 in Dordrecht. Inloop vanaf 15.30 uur, presentatie om 16.30 uur. Tevens van harte uitgenodigd mee te eten. 

Lees verder en kijk voor meer ontmoetingsmomenten in de nieuwsbrief.