0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jafeth & Conny Bruinink

Suriname

Locatie:

Suriname

Postadres:

PO Box 2031

Paramaribo
Suriname

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Jafeth en Conny Bruinink-Hollestelle en samen hebben wij twee dochtertjes, Ninte (oktober 2014) en Naomi (maart 2016).
Wij zijn eind maart 2016 als pilotengezin uitgezonden door Mission Aviation Fellowship (MAF) naar Suriname.
We hopen middels het werken voor MAF uiting te geven aan ons verlangen om een licht te zijn waar duisternis heerst en Gods liefde zichtbaar te maken voor de mensen om ons heen. 
Jafeth is als piloot werkzaam en Conny zal in eerste instantie vooral bezig zijn met de zorg voor het gezin. Maar ook zij wil graag haar talenten inzetten voor haar medemens in Suriname.

Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van De Verre Naasten (DVN).

Terug in Suriname

13 juni 2018 Jafeth & Conny

De meiden hebben in de sneeuw gespeeld, een bruiloft meegemaakt, ze hebben knoppen bloemen zien worden en koeien mama’s zien worden van rondspringende kalfjes. We hebben velen van jullie weer ontmoet! Wat fijn om elkaar weer een knuffel te kunnen geven en elkaar te ontmoeten. Wat is een dag dan kort en zeven weken ook. Gelukkig vonden de meiden het heerlijk. Ninte had zoveel vriendjes en vriendinnetjes, ooms en tantes en opa’s en oma’s dat ze afscheid nemen wel even moeilijk vond. Bij aankomst thuis werden ze bij het zien van hun eigen speelgoed wel weer erg enthousiast. Ook zijn er in de afgelopen weken in Paramaribo al een paar keer vriendinnetjes wezen spelen. Suriname is ook leuk. Haar oplossing is simpel: “Komen jullie dan snel weer even bij ons logeren?” vraagt ze op Skype aan opa en oma.

Lees verder in de nieuwsbrief.