0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jaco & Corrina Loenen

Australia

Locatie:

Australia

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 821

Nhulunbuy NT 0881
Australia

Steun dit gezin
Wij (Jaco en Corrina Loenen) zijn in 2012 geselecteerd door MAF Nederland en in 2016 aangenomen door MAF International. In augustus 2016 zijn wij uitgezonden naar Arnhem Land in Noord-Australie. Jaco zet zich als piloot in voor MAF. Naast de zorg voor het gezin hoopt Corrina haar gave voor taal in te zetten voor bijbelvertaalwerk.
 

God is trouw!

13 augustus 2018 Jaco & Corrina

In onze vorige nieuwsbrief schreven we dat we net verhuisd waren naar het Aboriginaldorp Yirrkala, vlakbij de hoofdbasis van MAF. De verhuizing ging gepaard met gemengde gevoelens, maar we merken nu dat we meer gewend raken aan het leven in dit dorpje.
Doordat Jaco drie weken lang zijn Instrument Rating (vliegen door de wolken) moest halen in Mareeba, waren we als gezin weer even terug op de MAF-trainingbasis waar ons avontuur in Australië bijna twee jaar geleden is begonnen. Het bezoeken van vrienden daar heeft ons goed gedaan. Met vernieuwde energie zijn we daarna weer aan de slag gegaan met de nieuwe dingen die God op ons pad bracht. In dit alles zien we dat God trouw is!
 
Lees verder in de nieuwsbrief.