0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jaap & Leanne Putters

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
Wij zijn Jaap en Leanne Putters-Westerveld met zoontjes Manoah en Seph.
In oktober 2017 zijn wij geselecteerd door Mission Aviation Fellowship (MAF) als pilotenechtpaar in voorbereiding op uitzending. Natuurlijk zijn we hier ontzettend enthousiast over en willen we graag de ins en outs delen. Laat je inspireren en help ons om hoop te brengen waar geen hoop meer is!
 De eerste vraag aan Leanne is vaak: wat ga jij doen? Daarom iets over haar werk, want Leanne (25 jaar) begeleidt en coacht jongeren om los te komen uit verslaving en / of psychische problemen. Dit werk is haar op het lijf geschreven en ze hoopt er tijdens de uitzending ook mee aan de slag te kunnen gaan. Jaap (29 jaar) gaat voor MAF werken als piloot maar heeft tot het voorjaar van 2019 gewerkt als Supply Chain Projectmanager bij een fabrikant van voorgeïsoleerde leidingsystemen voor warmte en koude toepassingen.
 
Wat drijft ons om straks alles achter ons te laten? We vertellen je ons persoonlijke verhaal in dit filmpje.
Ook kunt u onze eerste nieuwsbrief lezen. 

Een nieuw seizoen

10 oktober 2019 Jaap & Leanne

‘En, weten jullie dan ook naar welk land jullie gaan?’ In de afgelopen jaren is dit een van de meest gestelde vragen. Ons antwoord was vaak iets als: ‘Nee, dat weten we nu nog niet. Er wordt gekeken waar piloten nodig zijn en wat past bij Jaap als piloot, maar ook bij ons als gezin. Als we een roeping voor een bepaald land ervaren dan wordt daarnaar gekeken. Het gaat in ieder geval wel echt in overleg met ons.’ Als we deze vraag nu weer gesteld krijgen zullen wij enthousiast reageren met: ‘Ja, we hopen uitgezonden te worden naar Papoea, Indonesië!’.

In de nieuwsbrief lees je meer over het land, maar ook over de vliegtraining van Jaap.