0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jaap & Leanne Putters

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
Wij zijn Jaap en Leanne Putters-Westerveld met zoontjes Manoah en Seph.
In oktober 2017 zijn wij geselecteerd door Mission Aviation Fellowship (MAF) als pilotenechtpaar in voorbereiding op uitzending. Natuurlijk zijn we hier ontzettend enthousiast over en willen we graag de ins en outs delen. Laat je inspireren en help ons om hoop te brengen waar geen hoop meer is!
 De eerste vraag aan Leanne is vaak: wat ga jij doen? Daarom iets over haar werk, want Leanne (25 jaar) begeleidt en coacht jongeren om los te komen uit verslaving en / of psychische problemen. Dit werk is haar op het lijf geschreven en ze hoopt er tijdens de uitzending ook mee aan de slag te kunnen gaan. Jaap (29 jaar) gaat voor MAF werken als piloot maar heeft tot het voorjaar van 2019 gewerkt als Supply Chain Projectmanager bij een fabrikant van voorgeïsoleerde leidingsystemen voor warmte en koude toepassingen.
 
Wat drijft ons om straks alles achter ons te laten? We vertellen je ons persoonlijke verhaal in dit filmpje.
Ook kunt u onze eerste nieuwsbrief lezen. 

Learn to stay inside the grace of just one day

26 juni 2020 Jaap & Leanne

Onze tijd in Engeland ligt inmiddels alweer heel wat weken achter ons. We kijken met ontzettend veel plezier en soms wat heimwee terug op deze mooie en leerzame tijd. Zeker als we bedenken dat we eigenlijk begin juli pas terug zouden komen. Toch voelt deze periode vooral als het begin van iets nieuws en niet als iets wat achter de rug ligt en afgestreept kan worden. Er is op zich niets mis met het afstrepen van lijstjes, maar voor je het weet is je leven van elke dag daar bewust of onbewust op ingericht. Dat moesten we in ieder geval even achter ons laten toen we de oversteek naar Engeland maakten. Een tijdje op zo’n eiland verblijven is goed voor van alles en nog wat, maar vooral ook zodat andere stemmen kunnen zwijgen en God meer ruimte krijgt om tot ons door te dringen.

Lees verder in de nieuwsbrief.