0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jaap & Leanne Putters

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
Wij zijn Jaap en Leanne Putters-Westerveld met zoontjes Manoah en Seph.
In oktober 2017 zijn wij geselecteerd door Mission Aviation Fellowship (MAF) als pilotenechtpaar in voorbereiding op uitzending. Natuurlijk zijn we hier ontzettend enthousiast over en willen we graag de ins en outs delen. Laat je inspireren en help ons om hoop te brengen waar geen hoop meer is!
 De eerste vraag aan Leanne is vaak: wat ga jij doen? Daarom iets over haar werk, want Leanne (25 jaar) begeleidt en coacht jongeren om los te komen uit verslaving en / of psychische problemen. Dit werk is haar op het lijf geschreven en ze hoopt er tijdens de uitzending ook mee aan de slag te kunnen gaan. Jaap (29 jaar) gaat voor MAF werken als piloot maar heeft tot het voorjaar van 2019 gewerkt als Supply Chain Projectmanager bij een fabrikant van voorgeïsoleerde leidingsystemen voor warmte en koude toepassingen.
 
Wat drijft ons om straks alles achter ons te laten? We vertellen je ons persoonlijke verhaal in dit filmpje.
Ook kunt u onze eerste nieuwsbrief lezen. 

Terug naar Nederland

26 maart 2020 Jaap & Leanne

Vanwege de situatie rond het coronavirus hebben we besloten gehoor te geven aan de oproep van de overheid om zo snel mogelijk terug te komen naar Nederland. Dat is natuurlijk echt heel vervelend, omdat we het plan hadden om hier tot juli te studeren. Tot vorige week was er in de UK nog maar weinig te merken van maatregelen, maar dat is deze week veranderd. In het kort: afgelopen zondag kreeg Seph verhoging en maandag kwam de Britse overheid met verregaande maatregelen, waaronder de regel dat het hele gezin 14 dagen in quarantaine moet als één gezinslid een symptoom heeft van het virus. En dus werd de maatregel gelijk toegepast en zitten we sinds maandagavond opgesloten in ons appartementje. Seph heeft geen verhoging meer, maar ook al was het een verkoudheid, dat ontslaat ons helaas niet van de quarantaine. 

Lees hier de extra update.