0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jaap & Leanne Putters

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
Wij zijn Jaap en Leanne Putters-Westerveld met zoontjes Manoah en Seph.
In oktober 2017 zijn wij geselecteerd door Mission Aviation Fellowship (MAF) als pilotenechtpaar in voorbereiding op uitzending. Natuurlijk zijn we hier ontzettend enthousiast over en willen we graag de ins en outs delen. Laat je inspireren en help ons om hoop te brengen waar geen hoop meer is!
 
De eerste vraag aan Leanne is vaak: wat ga jij doen? Daarom iets over haar werk, want Leanne (25 jaar) begeleidt en coacht jongeren om los te komen uit verslaving en / of psychische problemen. Dit werk is haar op het lijf geschreven en ze hoopt er tijdens de uitzending ook mee aan de slag te kunnen gaan. Jaap (29 jaar) gaat voor MAF werken als piloot en werkt nu als Supply Chain Projectmanager bij een fabrikant van voorgeïsoleerde leidingsystemen voor warmte en koude toepassingen.
 
Wat drijft ons om straks alles achter ons te laten? We vertellen je ons persoonlijke verhaal in dit filmpje.
Ook kunt u onze eerste nieuwsbrief lezen. 

Uitzending dichterbij

10 juli 2019 Jaap & Leanne

Met grote dankbaarheid kijken wij terug op de afgelopen periode, wat een zegen geeft God ons! We hebben de eerste verjaardag van Manoah en Seph gevierd en genieten elke dag van ze. Ook de studie van Jaap en alle andere voorbereidingen verlopen goed. Het wordt natuurlijk steeds concreter.

Hoe het verder gaat lees je in de nieuwsbrief.