0 items € 0,00

Alle internationale staf

Elger & Sonja Nieuwenhuis

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF, P.O. Box 2113

Nairobi 00505
Kenya

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Elger en Sonja Nieuwenhuis-van der Plas en wonen en werken sinds 2008 in Zuid-Soedan. Vanaf 2014 maken we deel uit van het MAF team in Juba, Zuid-Soedan. Elger werkt voor MAF als Finance Manager en zorgt er samen met zijn Zuid-Soedanese collega’s voor dat de financiële administratie goed verloopt. Sonja is betrokken bij verschillende gezondheidszorg projecten om de medische zorg voor moeder en kind te verbeteren. 
In 2012 is Moses bij ons in huis komen wonen en mogen we hem een liefdevolle opvoeding geven. Naast Engels en Arabisch spreekt Moses ook een woordje Nederlands mee.

'Niet oversteken'

03 maart 2020 Elger & Sonja

Moses was erg onder de indruk van de aankomst in het dorp Mundri. Er staat een bord bij de landingsbaan dat je met de auto niet de landingsbaan mag oversteken. Het probleem is alleen dat de landingsbaan de weg kruist. Dus kun je volgens dit bord de weg nooit gebruiken. In de praktijk blijkt dat wel mee te vallen. Behalve rechts/links/rechts moet je hier ook even omhoogkijken voordat je de weg oversteekt want er kan zo maar een vliegtuig aankomen.

Meer lezen over de vlucht die Elger en Moses hebben gemaakt? Klik hier om de hele nieuwsbrief te lezen.