0 items € 0,00

Alle internationale staf

Elger & Sonja Nieuwenhuis

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF, P.O. Box 2113

Nairobi 00505
Kenya

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Elger en Sonja Nieuwenhuis-van der Plas en wonen en werken sinds 2008 in Zuid-Soedan. Vanaf 2014 maken we deel uit van het MAF team in Juba, Zuid-Soedan. Elger werkt voor MAF als Finance Manager en zorgt er samen met zijn Zuid-Soedanese collega’s voor dat de financiële administratie goed verloopt. Sonja is betrokken bij verschillende gezondheidszorg projecten om de medische zorg voor moeder en kind te verbeteren. 
In 2012 is Moses bij ons in huis komen wonen en mogen we hem een liefdevolle opvoeding geven. Naast Engels en Arabisch spreekt Moses ook een woordje Nederlands mee.

Een tweede mug

31 mei 2018 Elger & Sonja

Binnenkort komt er een tweede Cessna 182 bij. Het vliegtuig is nu nog in Amerika en wordt uit elkaar gehaald  zodat het in een container past. Dan gaat het in de container de oceaan over naar Afrika toe. Vanaf de haven in Kenia wordt de container op een vrachtauto geladen en is  de volgende stop Oeganda. Daar worden de vliegtuigonderdelen uit de container gehaald en het  vliegtuig weer in elkaar gezet. Na de nodige testvluchten  wordt de Cessna 182 dan naar Juba gevlogen. We hopen  dat het vliegtuig voor het einde van het jaar in Juba aankomt.

Lees hier de nieuwsbrief.