0 items € 0,00

Alle internationale staf

Elger & Sonja Nieuwenhuis

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF, P.O. Box 2113

Nairobi 00505
Kenya

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Elger en Sonja Nieuwenhuis-van der Plas en wonen en werken sinds 2008 in Zuid-Soedan. Vanaf 2014 maken we deel uit van het MAF team in Juba, Zuid-Soedan. Elger werkt voor MAF als Finance Manager en zorgt er samen met zijn Zuid-Soedanese collega’s voor dat de financiële administratie goed verloopt. Sonja is betrokken bij verschillende gezondheidszorg projecten om de medische zorg voor moeder en kind te verbeteren. 
In 2012 is Moses bij ons in huis komen wonen en mogen we hem een liefdevolle opvoeding geven. Naast Engels en Arabisch spreekt Moses ook een woordje Nederlands mee.

ISA komt er aan

11 maart 2019 Elger & Sonja

Het nieuwe MAF-vliegtuig voor Zuid-Soedan is onderweg. De reis begon in Zuid-Afrika en de piloot is via Mozambique en Malawi naar Kenia gevlogen. In Kenia is het vliegtuig geregistreerd onder de code 5Y-ISA. ISA is de naam voor Jezus in het Arabisch. In Zuid-Soedan is het niet mogelijk om vliegtuigen te registreren dus vandaar dat het in Kenia of Oeganda gedaan wordt. Binnenkort verwachten we het vliegtuig in Juba. In januari hebben de piloten 156 uur gevlogen. De verwachting was dat ze 100 uur zouden vliegen in januari dus dat is een stuk meer geworden. Het nieuwe vliegtuig ISA geeft meer capaciteit dus kunnen we nog meer gaan vliegen!

Lees verder in de nieuwsbrief.