0 items € 0,00

Alle internationale staf

David & Mieke van der Beek

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
Wij zijn David en Mieke van der Beek. Samen met onze kinderen Sam (18), Tijn (15), Roos (12) en onze kleine Fien (1) wonen wij in Zaandam.
David is in het dagelijks leven scheikundig onderzoeker bij een bedrijf in Amsterdam, en was als kleine jongen al geïnteresseerd in alles wat met vliegen te maken heeft. Mieke geeft leiding aan een jongerenwerkorganisatie in Amsterdam Oud-West en had al jong het verlangen om de zending in te gaan. 

In ons leven kwamen onze jeugddromen over vliegen en zendingswerk wel ter sprake, maar pas toen we een aantal jaar geleden concreter begonnen na te denken over een toekomst in het buitenland en te bidden voor Gods leiding, kwamen deze dromen bij elkaar en kwam MAF bij ons in beeld. Een aantal jaar geleden namen we contact op met MAF en toen is het balletje gaan rollen: David is begonnen met zijn opleiding tot piloot, en afgelopen zomer zijn we geselecteerd als kandidaten bij MAF.

In de komende jaren zullen we ons gaan voorbereiden op ons vertrek (gepland voor eind 2021). Naast het opbouwen van een Thuisfrontcommissie en een achterban betekent dat verdere studie en opleiding van David tot piloot. Voor ons gezin zal de uitzending een flinke impact hebben: Sam en Tijn blijven in Nederland vanwege hun studie en Roos en Fien gaan mee. We genieten daarom heel bewust van deze tijd samen, en betrekken de oudste drie kinderen bij het hele proces. We zijn dankbaar om te merken dat er mensen om ons heen staan die ons en de kinderen steunen, en dat ook in de toekomst willen blijven doen. 

Lees hier onze eerste nieuwsbrief

Nieuwsbrief #2

09 juni 2020 David & Mieke

Begin februari kwam onze eerste nieuwsbrief uit. Wij zijn nu een aantal maanden verder en de afgelopen tijd is voor iedereen anders verlopen dan we in februari hadden ingeschat, ook voor ons! We stonden in februari in de startblokken om presentaties te gaan geven en jullie meer te gaan betrekken bij ons zendingsavontuur. De eerste presentaties hebben we gelukkig nog kunnen geven: in onze thuisgemeente, de Kerk van de Nazarener in Zaanstad. We vonden het leuk om onze gemeenteleden en onze jeugd mee te nemen in onze plannen, op de reis door onze levens die ons een aantal jaar geleden met MAF in contact bracht. De schaatssponsortocht die de jeugd vervolgens voor ons zou gaan houden werd het eerste evenement dat niet door mocht gaan vanwege de Corona-maatregelen. Helaas!

Lees verder in de nieuwsbrief hoe het nu met hen gaat.