0 items € 0,00

QR-code

iDeal QR-code

Op de brief die u van MAF heeft gekregen staat een QR-code. Dit zwart-wit geblokte vierkantje maakt het mogelijk om via de mobiele telefoon met iDeal een gift over te maken. Meestal staat daar een bedrag alvast ingevuld, maar u kunt dat helemaal zelf aanpassen naar wens. Een betaling via iDeal is altijd gemakkelijk, veilig en anoniem.

Uitleg QR

Een QR-code is een soort streepjescode die je kunt scannen met je smartphone. Als je de QR-code scant kom je meteen op de pagina waar u een gift kunt geven. Eigenlijk is het een soort link. Zo kun je via IDeal een gift overmaken aan MAF. QR staat voor Quick Response.

Hoe gebruik je de QR-code?

Op de meeste telefoons staat een app met de naam scanner. Via uw smartphone of tablet start u de app. Richt vervolgens de camera op de QR-code en scan de code door op de camera-knop te drukken. Probeer uw smartphone goed stil te houden en pas te drukken als de QR-code goed zichtbaar is (de camera moet scherpstellen op de QR-code).

Heeft u geen QR-code app?

Er zijn heel veel gratis apps en programma's om QR-codes te scannen en te decoderen. Zoek via Play Store of Google Play naar 'QR-code scanner' en download een gratis app.