0 items € 0,00

Voor groepen vanaf 20 volwassenen

Kom gezellig vliegen bij MAF met uw familie, kerk, of vereniging. MAF ontvangt u in haar hangaar op vliegveld Teuge (Apeldoorn) met een persoonlijk programma.


Programma

Natuurlijk is het hoogtepunt een rondvlucht dit is een vast onderdeel van het programma. Het programma is uit te breiden met een lunch of een chinees buffet. Gedurende de dag is er uiteraard voldoende koffie en thee.

De Kosten

  • De  kosten  van  het vaste programma  (ontvangst,  presentatie  en  rondvlucht)  zijn  € 49,50  per persoon. Voor kinderen jonger dan 3 jaar wordt niets in rekening gebracht, mits zij ook geen rondvlucht maken.
  • Voor lunch, diner of aanvullende diensten worden extra kosten gerekend. Deze kosten kunt u opvragen door te mailen naar evenementen@maf.nl.
De uiteindelijke kosten worden berekent naar de werkelijk gemaakt rondvluchten. Indien iemand geen rondvlucht wenst te maken wordt er een korting van 10 Euro op de totaalprijs gegeven. Om toch iets meer te weten te komen over het werk van MAF ontvangen zij die geen rondvlucht hebben gemaakt het boek ‘MAF. Verhaal van Hoop’. 

 

Weersafhankelijkheid

Vanwege de afhankelijk van het weer kunnen wij niet eerder dan 1 dag van te voren aan u doorgeven dat de rondvluchten mogelijk niet doorgaan. Houdt u hier alvast rekening mee! Wij kunnen desgewenst u voorzien van een alternatief, namelijk een dagje Aviodrome.


Informatie en reserveren

Wilt u meer informatie of reserveren voor een Stap-uitje? Neem dan contact met ons op via info@maf.nl of op ons telefoonnummer 0557410017.