0 items € 0,00

Wil jij misschien werken bij MAF?

Je bent tussen de 18 en 40 jaar. God heeft je hart. Je zoekt naar Zijn plan met je leven. Zelfs uitgezonden worden met MAF is een optie.

Dat klinkt alsof Next Destination voor jou bedoeld is. Het is vrijblijvend. En oriënterend. Uit te breiden met een fantastische rondvlucht.

05 Oktober 2019 was Next Destination. Het was een groot succes. Heb je interesse voor 2020? Stuur ons dan een mail zodat we je op de wachtlijst zetten voor Next Destination of als eerste op de hoogte stellen van een volgend event. Benoem in je mail of je benieuwd bent naar werken voor MAF als piloot, manager, vliegtuigtechnicus of it-specialist. 

bekijk de functies

Programma

Je wordt hartelijk ontvangen in de hangaar op vliegveld Teuge. Na een presentatie van piloot/manager Kees Janse over uitzending heb je de keuze uit vier workshops die je meer gevoel zullen geven bij het werken als IT-specialist, manager, piloot of vliegtuigtechnicus voor MAF. Tijdens een goed verzorgde lunch is er alle ruimte voor gesprek en het stellen van je vragen.

In het middagprogramma wordt uitgebreider ingegaan op het werk van MAF. Vervolgens heb je de kans om een rondvlucht te maken over Teuge in een Cessna 172. 

Kosten

Het ochtendgedeelte, inclusief lunch, kost € 12,50. Als je na de lunch blijft voor het middagprogramma inclusief rondvlucht, kost dat € 49,50 extra. Meer informatie over het middagprogramma is te vinden in onderstaande brochure.

Ga je met meerdere mensen? Geef je individueel op. 

informatie vliegmiddag
 
  


 
Aanmelden
  • Inschrijven is helaas niet meer mogelijk op dit evenement.