Beschikbare tijden

Aankomst Blok 1

12:30 - 14:00

Nog 381 / 750 beschikbaar

Aankomst Blok 2

14:00 - 15:30

Nog 574 / 750 beschikbaar

Aankomst Blok 3

15:30 - 17:00

Nog 453 / 500 beschikbaar

Bestel kaarten

Open Dag middag 2022

D.V. 27 Augustus op Vliegveld Teuge.
Reserveer uw gratis toegangsticket(s)

Aankomsttijden
Er zijn meerdere tijdsblokken. Hiermee geeft u aan hoe laat u ongeveer van plan bent te komen. U hoeft niet weg als een nieuw tijdsblok begint. Het is een doorlopend programma en u kunt zo lang blijven als u wilt.

Kinderen
Tijdens de Open Dag is er een speciaal kinderprogramma (4-12 jaar). In het aanmeldformulier kunt u aangeven met hoeveel kinderen u komt.

Rondvlucht
U kunt zich inschrijven voor een rondvlucht! U vliegt tijdens de Open Dag een rondje over Teuge heen. De kosten voor een rondvlucht zijn € 49,50 per persoon. Ervaar hoe het is om als een MAF-piloot te vliegen. Het totaal aantal plekken is beperkt en beschikbaar zolang de voorraad strekt. Er wordt gevlogen in 4-persoons vliegtuigen. Naast de piloot kunnen er (afhankelijk van het gewicht) maximaal 3 personen bij. Of je samen in een vlucht zit kunnen we helaas niet garanderen, natuurlijk proberen we het wel, maar er zijn veel mensen die een rondvlucht willen maken die dag, af en toe zullen er concessies moeten worden gedaan, dank voor uw begrip. Als u een rondvlucht boekt gaat u akkoord met onze rondvlucht voorwaarden.

Kosten
De Open Dag en het parkeren is gratis. We willen deze dag voor iedereen toegankelijk maken. Een gift om deze dag mogelijk te maken is vrijblijvend, maar van harte welkom. Aan het einde van dit formulier heeft u de mogelijkheid om een gift te geven.

Vrijwilligers
De MAF Open Dag is mogelijk door de inzet van onze vele enthousiaste vrijwilligers. Er zijn nog plekken om te helpen open, wilt u meehelpen, geef u dan op als vrijwilliger voor deze mooie dag.

Report after landing!

Welkom bij MAF! Ervaar, proef en geniet.  Waan je in de wereld van Papoea-Nieuw-Guinea. Bekijk een vliegtuig van binnen en van buiten. Luister naar de wonderlijke verhalen waar God aan het werk is. Spreek een bushpiloot aan, ontmoet elkaar of vlieg over de Open Dag heen.