0 items € 0,00
De MAF Open Dag op vliegveld Teuge (Apeldoorn) is uitgegroeid naar een groot evenement waar voor jong en oud veel te beleven is. Een unieke dag voor een persoonlijke ontmoeting met alle facetten van het werk van MAF.
 
 • Verschillende te bezichtigen vliegtuigen
 • Ontmoeting met MAF piloten, vliegtuigtechnici etc.
 • Kinderprogramma
 • Markt met MAF-producten
 • Rondvluchten
Reactie van bezoekers
"De verbondenheid voelen met elkaar, dat we wat kunnen betekenen voor medemensen ver weg, hoe klein dat soms ook maar is."

"Het parallelle sprekers programma vond ik prachtig. Ook het gebeds moment is zeer waardevol."

De volgende MAF open dag is op 7 juli 2018!

Meld u hier aan
 • Zaterdag 07 juli 2018
  4314
  beschikbare plaatsen van de 5000
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Privacy policy

MAF Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. MAF Nederland zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag, donatie of bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
 
MAF Nederland gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
 • Als u zich opgeeft voor een publicatie, als u een donatie doet of een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • Om vervolg inschrijvingen, donaties of bestellingen bij MAF Nederland zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
 • Wij gebruiken uw gegevens om u te informeren het werk van MAF wereldwijd. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
 
Uw gegevens bewaren wij op een Secure Server.
 
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 
Op de website kunt u een reactie schrijven bij artikelen. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze algemene voorwaarden van de website voldoen niet te publiceren.
 
MAF Nederland verkoopt uw gegevens niet.
 
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van MAF Nederland, dan kunt u contact opnemen met MAF Nederland (info@maf.nl of 055-7410017). We helpen u graag u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.
 
Naast deze Privacy Policy gelden voor de hele website de algemene voorwaarden.


[[]]
{"text":"Met hoeveel personen komt u?"}
[]

Met hoeveel personen komt u?

[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"numeric","default_value":"","has_placeholder":"true","source_type":""}]
{"label":"Aantal volwassen","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit moet een getal zijn."}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"numeric","default_value":"","has_placeholder":"true","source_type":""}]
{"label":"Aantal kinderen","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit moet een getal zijn."}
[]
[[]]
{"label":"Formulier verzenden"}
[]
Wij sturen u een bevestigingsmail van uw opgave. U kan altijd uw tickets inzien of annuleren op Mijn MAF.