0 items € 0,00

Stap uit bij MAF (groeps-uitje)

Een bedrijfs-uitje naar MAF? Of met uw kerk of familie een kijkje in de MAF hangaar en een rondvlucht boven Apeldoorn? Boek een Stapuitje met uw groep en beleef deze onvergetelijke ochtend of middag!

MAF Vliegdagen (voor particulieren)

Altijd al een keer een rondvlucht willen maken? Leer MAF beter kennen en kijk eens rond in de hangaar op vliegveld Teuge (Apeldoorn).

MAF Open Dag

 
De MAF Open Dag op vliegveld Teuge (Apeldoorn) vindt plaats op zaterdag 7 juli 2018. Het programma staat in het teken van 40 jaar MAF! Een unieke dag voor het hele gezin, met rondvluchten, seminars, workshops, beleving en ontmoetingen. Mis het niet!

MAF Business Club vliegdagen

 
Als MAF Businessclublid kunt u relaties meenemen naar een vliegdag op vliegveld Teuge (Apeldoorn). Na een korte les over vliegen, kruipt u achter het stuur om zelf te vliegen!Bel 055-7410017 en reserveer snel!

Op reis met MAF

 
Leer MAF kennen door met een groepsreis naar Afrika te gaan. In 1 week ontmoet u MAF gezinnen en vliegt naar de meest afgelegen gebieden op aarde om zending en hulpverlening in de praktijk te zien. Een ervaring om nooit te vergeten!

Beleef de MAF dag!

 
Heb jij hart voor zending en oog voor techniek? Wil jij weten of werken als technicus of piloot voor MAF wat voor je is? Kom dan naar de Beleef de MAF-dag. Een dag waar je hoort hoe je vliegtuigtechnicus of piloot bij MAF kunt worden. En zelf gaat sleutelen aan een vliegtuig. Ben je tussen de 15 en 18 jaar? Meld je aan!

MAF Trail

 
De MAF Trail is een wandeltocht door Nederland. Een persoonlijke reis met opbouwende elementen. De fysieke uitdaging, de mentale test, de kracht van samen lopen, de ontmoeting met elkaar, het doel, de Bijbelse toerusting, het leven van de natuur, etc. Dit is een lifetime experience!

MAF Aviodrome-dag

 
De MAF Aviodrome-dag is een gezellige dag en persoonlijke ontmoeting met MAF. Boekt u via MAF dan krijgt u 50% korting op entreeprijs van het Luchtvaart-Themapark Aviodrome.