0 items € 0,00

Stap uit bij MAF voor groepen

Wilt u met uw familie, kerk, vereniging of bedrijf gezellig vliegen bij MAF? MAF ontvangt u in haar hangaar op vliegveld Teuge (Apeldoorn) met een persoonlijk programma. Natuurlijk is het hoogtepunt een rondvlucht.

MAF Vliegdagen voor particulieren

Kom gezellig vliegen bij MAF. Een ochtend of middagprogramma staat voor u klaar. Altijd al een keer een rondvlucht willen maken, of het werk van MAF beter begrijpen, dit is uw kans.

Beleef de MAF dag!

 
Herken jij het verlangen om mensen te helpen en ben je tussen de 15 en 18 jaar? Geef je dan op voor de Beleef de MAF dag! Je hoort over de opleiding tot vliegtuigtechnicus of piloot en gaat zelf aan de slag in de hangaar onder leiding van een MAF piloot of MAF vliegtuigtechnicus.

MAF Business Club vliegdagen

 
Nodig uw relaties uit voor een vliegdag bij MAF op vliegveld Teuge (Apeldoorn). Na een korte les over vliegen kruipt u achter het stuur van een vliegtuig om zelf te vliegen!

Op reis met MAF

 
Leer MAF kennen door op reis te gaan met MAF en projecten te bezoeken. Met een groep ontmoet u MAF gezinnen in het veld en vliegt u met de vliegtuigen naar de meest afgelegen gebieden op aarde.

MAF Trail

 
De MAF Trail is een wandeltocht door Nederland. Een persoonlijke reis met opbouwende elementen. De fysieke uitdaging, de mentale test, de kracht van samen lopen, de ontmoeting met elkaar, het doel, de Bijbelse toerusting, het leven van de natuur, etc. Dit is een lifetime experience!

MAF Aviodrome-dag

 
De MAF Aviodrome-dag is een gezellige dag en persoonlijke ontmoeting met MAF. Bezoekers van MAF krijgen deze dag maar liefst 50% korting op de entreeprijs!van het Luchtvaart-Themapark Aviodrome, waar veel te beleven en te zien is!

MAF Open Dag

 
De MAF Open Dag op vliegveld Teuge (Apeldoorn) is uitgegroeid naar een groot evenement waar voor jong en oud veel te beleven is. Een unieke dag voor een persoonlijke ontmoeting met alle facetten van het werk van MAF.