0 items € 0,00

Vrijwilliger MAF-stand Opwekking

Hartelijk dank voor je interesse,

We hebben inmiddels voldoende flywilligers voor de stand. Wil je toch helpen? Meld je dan aan als chauffeur bij de Pendelservice!


Hoe kan jij ons helpen? 

Dit jaar hebben we een prachtige stand met verhoogd platform. Bezoekers kunnen zo over het hoofdterrein van de conferentie kijken. Het is inmiddels een mooie traditie: het MAF-vliegtuig naar Pinksterconferentie Opwekking (7-10 juni). Zo komen we in gesprek met nieuwe en bekenden van MAF. We delen onze verhalen en laten mensen echt ons werk beleven: even in het vliegtuig klimmen of een MAF-vlucht meemaken in virtual reality! 

Aanmelding vrijwilliger

 

Gastheer/-vrouw

Je ontvangt de bezoeker bij de stand. Maakt gemakkelijk een praatje. Je kunt ze over het werk van MAF vertellen en zorgt dat het gezellig is bij de stand.
 

Begeleider bij het vliegtuig

Weet jij veel van vliegtuigen, Cessna's, MAF... ontvang kinderen en volwassenen in de MAF Cessna 206. Je kan de basis van het vliegtuig uitleggen en zorgt voor een onvergetelijke Opwekking-ervaring! Ook als je geen expert bent, maar wel graag zorgt voor een onvergetelijke ervaring mag je dit ook doen.
 

Verkoper

Ben je meer een verkoper? Ook dan doen we graag een beroep op jouw verkooptalent! We verkopen dit jaar weer mooie MAF-artikelen, zodat de bezoekers MAF mee naar huis kunnen nemen én ons werk mogelijk wordt gemaakt.
 

Virtuele Piloot

Natuurlijk nemen we de virtual reality brillen mee. Neem jij dan de bezoekers van Opwekking mee in een MAF-vlucht in 360-graden? Je krijgt de leukste reacties en neemt de bezoekers écht mee in een MAF-vlucht in Oeganda.

Specifieke voorkeur? Geef je voorkeur dan aan in het opmerkingenveld.