.

Voor het 200 jarig bestaan van De IJselmolen is er een actie opgezet om geld in te zamelen voor een nieuwe MAF passagiersbus in Madagaskar.

MAF in Madagaskar
Madagaskar is een eiland aan de oostelijke kust van Afrika. Meer dan 70% van de bevolking leeft van minder van €1,70 per dag. Het wegennetwerk is erg beperkt. Hoewel Madagaskar ongeveer 14 keer zo groot is als Nederland, heeft het amper 6.000 kilometer verharde wegen. In Nederland is dit meer dan 135.000 kilometer!

MAF vliegt al meer dan 27 jaar in Madagaskar. Door onze vluchten zijn we in staat om de fysieke barrières te overwinnen en toegang te geven tot hulp en het Evangelie.

MAF passagiersbus
De check-in plaats voor de security check bij Ivato International Airport is verplaatst. Hierdoor is een voertuig nodig om voor de MAF-passagiers de afstand van de check-in naar de MAF-hangaar te overbruggen. De huidige bus is verouderd en heeft niet de professionele uitstraling die MAF graag wil laten zien. Daarom willen we de oude dichte transport bus met geïmproviseerde banken (max. 6 passagiers) graag vervangen door een Toyota Hiace (15-zits), zodat de passagiers veilig en professioneel van en naar de hangaar vervoerd kunnen blijven worden.

Alle relaties van de IJsselmolen heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage, mede dankzij uw donaties is het mogelijk om de nieuwe passagiersbus aan te schaffen.

Hiermee kunnen hulpverleners veilig en efficiënt naar en van de MAF vliegtuigen vervoerd worden, om mensen in afgelegen gebieden te bereiken met hulp en hoop.

Nog -196dagen
€ 15.962,22
€ 15.000,-