0 items € 0,00

Bushpiloten met een Missie

Kijk mee met de avonturen van drie MAF-gezinnen!


Drie van de dertig gezinnen die door MAF uitgezonden zijn nemen u in deze serie mee in hun werk en leven. U maakt de spannende landingen, moeilijke momenten van afscheid en de zegeningen van de hulp zelf mee!
 


Ieder gezin heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen motivatie en zijn eigen problemen. We volgen bij alle gezinnen het dagelijks leven, dat er heel wat anders uitziet dan dat van ons in Nederland.

Kijk de serie terug op bushpiloten.nl!
 

Ontdek de organisatie achter Bushpiloten met een Missie!

 

Wat doet MAF?

MAF werkt voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Dankzij MAF doen meer dan 1.000 (hulp)organisaties sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen.

 

Waar werkt MAF?

Marijn en Noortje werken in Angola, Pieter en Anja in Papoea en Andy en Jacoline in Suriname. Er is Nederlands personeel uitgezonden naar Oeganda, Papoea, Angola, Arnhem Land, Zuid Soedan, Tsjaad, Indonesië, Liberia, Suriname en Kenia. Samen met MAF International en MAF US dient MAF de lokale bevolking van 33 landen!

Kan ik helpen?

MAF spaart voor een extra vliegtuig voor Zuid-Soedan, want de nood is er nog steeds zo hoog dat MAF amper aan de vluchtaanvragen kan voldoen. Helpt u mee?

Meer informatie

Ga voor meer informatie of om afleveringen van de serie te kijken naar bushpiloten.nl