0 items € 0,00

Alle sponsoracties

Wijnactie Jafeth en Conny

Steun deze actie:

0 2940
Streefbedrag: € 1.500,00
0

Klik hieronder op een bedrag.

Anders, nl.

Laatste Donaties:

 • €100

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €60

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €7

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
Bestel wijn voor de feestdagen en steun MAF.

Jafeth en Conny Bruinink (leden van ICF-gemeente OASE) zijn door MAF uitgezonden naar Suriname. Zij werken daar aan
… de ontwikkeling van dorpen
… verbetering van gezondheidszorg
… hulp bij rampen, conflicten en hongersnood
… evangelisatie en Bijbelvertalingen.

U kunt Jafeth en Conny financieel steunen door een doos wijn te bestellen. Hiernaast vindt u de omschrijving van twee rode wijnen (merlot en tempranillo) en een droge witte wijn (chardonnay) waaruit u kunt kiezen.  De prijs is vanaf €33,95,- voor een doos met 6 flessen. Hiervan is € 10,- ter ondersteuning van het vliegeniersgezin. U kunt vanaf nu bestellen tot uiterlijk dinsdag 4 december door een mail te sturen naar: actie.kerst@gmail.com. Als de bestellingen binnen zijn, ontvangt u gegevens over de betaling en afhaling. De afhaling zal zijn in de week voor kerst.
Eventueel kunnen de dozen worden bezorgd tegen een vergoeding van €2. Neem hiervoor en voor ander vragen contact op met: Richard Bruinink 06-42224181
LET OP: OP=OP

De wijn soorten:
EL CAMPO merlot
De druiven van deze Merlot (Chili) zijn rijp geplukt, voorzichtig geperst waarna gerijpt in roest vrij stalen vaten. Dit resulteert in een intens rode kleur met een mooie smaak. Zeer geschikt bij rood (en geroosterd) vlees.
Prijs per doos € 33,95 (doos is 6 stuks)


CASTILLO DE SOLISTICIO TEMPRANILLO
Een Tempranillo (2012) uit Spanje met een vleugje Cabernet Sauvignon. Afkomstig uit Catalonië en gerijpt op roestvrijstaal. Dit om het fruitige karakter te behouden. De wijn heeft wat jaren gelegen wat resulteert in een krachtige wijn met een mooie structuur. Noten, rood fruit en vanille. Een Spaans pareltje.
Prijs per doos €34,95  (doos is 6 stuks) 


EL CAMPO chardonnay(droge witte wijn)
Deze Chileense chardonnay (2017) komt van de voet van de Andes en is helder van kleur met tonen van witte bloemen, ananas en gedroogd fruit. Uitstekende keuze bij zeevruchten en kaas. De druiven zijn rijp geplukt voor maximale aroma’s.
Prijs per doos € 33,95 (doos is 6 stuks)