0 items € 0,00

Alle sponsoracties

Vliegen om te Helpen - Een hobby in actie

Brandstof Bram Stikkel

Steun deze actie:

0 12088
Streefbedrag: € 10.000,00
0

Klik hieronder op een bedrag.

Anders, nl.

Laatste Donaties:

 • €100

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €60

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €7

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015

Vliegen om te Helpen biedt de gelegenheid om te genieten van een vlucht van anderhalf uur in een behoorlijk realistische simulator van een bushplane.

Ervaar hoe het is om zelf een vliegtuig op te laten stijgen vanaf een strip in het oerwoud. Doe een poging om te landen op een bergstrip met links en rechts hooguit vijf meter ruimte. Ervaar de kick van het vliegen tussen de wolken. Of houd het toestel onder controle in stormachtig weer met veel turbulentie. Kijk op: www.vliegenomtehelpen.nl en www.facebook.com/vliegenomtehelpen of maak een afspraak via vliegenomtehelpen@gmail.com.

LET OP: Vanaf april 2019 tot en met oktober 2019, kunnen er geen afspraken gemaakt worden. De cockpit is dan in onderhoud.

Sinds een aantal jaren bouw ik aan een flightsimulator cockpit die langzaamaan is uitgebreid tot wat het nu is: een cockpit waarin je - zoals een echte bushpiloot het omschreef - "een aardig realistische vlieg-ervaring" hebt.

De cockpit en het bouwen eraan is gewoon mijn hobby. Maar omdat zoveel vrienden echt heel enthousiast bleken te worden als ze een keertje (mee-)vlogen, kwam ik tot de conclusie dat ik met mijn hobby best geld zou kunnen inzamelen voor een goed doel.

Dan is een organisatie die in het echt vliegt en daarmee anderen helpt, natuurlijk erg passend. Met Vliegen om te Helpen steun je het werk van MAF.

U mag bij mij thuis komen simulatie-vliegen tegen een gift van minimaal 50 euro. Die gift is helemaal voor MAF. Voor die gift gaan we echt anderhalf uur simulatievliegen. Koffiedrinken doen we ook, maar buiten die tijd. U kunt ook iemand een Vliegen om te Helpen waardebon cadeau doen. 

De cockpit staat in Pijnacker, een plaats tussen Den Haag en Rotterdam.
Het is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Neem voor vragen of een afspraak contact op via het mailadres vliegenomtehelpen@gmail.com.