0 items € 0,00

Alle sponsoracties

MAF Pilot Special Wouter Nagel

Wouter & Marlies Nagel Bram Stikkel

Steun deze actie:

0 100
Streefbedrag: € 1.000,00
0

Klik hieronder op een bedrag.

Anders, nl.

Laatste Donaties:

 • €100

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €60

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €7

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015

LET OP: Vanaf april 2019 tot en met oktober 2019, kunnen er geen afspraken gemaakt worden. De cockpit is dan in onderhoud.

Met de MAF Pilot Special van Vliegen om te Helpen, krijgt u de gelegenheid, het werk van een piloot bij MAF zelf eens een keer te beleven. In de levensgrote vliegsimulator van Vliegen om te Helpen neemt u plaats achter de flightyoke (het stuur) van een MAF-vliegtuig en gaat u virtueel beleven wat voor een echte MAF piloot dagelijkse kost is.

Weeg de weersomstandigheden af tegen de urgentie van de vlucht. Houd rekening met de zijwind tijdens het opstijgen. Geniet van het magnifieke uitzicht op de uitgestrekte berggebieden waarover u vliegt, terwijl u voor een snelle en veilige luchtverbinding zorgt. Ga de uitdaging aan het vliegtuig weer veilig op een smalle landingsbaan in de bergen aan de grond te zetten.

Waar

De simulatie-cockpit staat in Pijnacker. Deze plaats is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het exacte adres krijgt u als u een afspraak maakt.

Wat

U gaat minimaal anderhalf uur simulatievliegen. Gezelligheid en koffie met wat lekkers horen - buiten die anderhalf uur vliegtijd - ook bij de MAF Pilot Special.

Wanneer

Er zijn geen vaste openingstijden. We maken een afspraak in overleg.

Meedoen

Kies eerst voor wie van de (op dit moment zes) zeer ervaren of aankomende MAF-piloten u een MAF Pilot Special wilt gaan doen. Geeft dan via het emailadres vliegenomtehelpen@gmail.com, drie dagdelen door, waarop u zou kunnen komen. Ik kijk dan welke mij het beste past. Een voorkeur aangeven kan natuurlijk altijd. Op deze manier kunnen we een tijd afspreken dat ons allebei schikt.

Gift overmaken

Maak uiterlijk een dag voor de gemaakte afspraak uw gift van minimaal 50 euro over.

Ga hiervoor naar www.MAF.nl/acties. Kies de MAF Pilot Special voor de piloot die u wilt steunen. Klik op de knop “Geef aan deze actie”. Hier kunt u uw gift overmaken. Het geld komt 100% ten goede aan het steunfonds van het betreffende pilotengezin.

Hoeveel personen

U kunt per gift met maximaal twee mensen komen. De vliegtijd wordt dan over u beiden verdeeld.

Meer informatie kunt u ook vinden op www.vliegenomtehelpen.nl/de-maf-pilot-specials en op de Vliegen om te Helpen Facebookpagina https://www.facebook.com/vliegenomtehelpen/

Voor vragen en het maken van een afpraak, kunt u mailen naar vliegenomtehelpen@gmail.com