0 items € 0,00

Alle sponsoracties

Fotokaarten Actie Familie de Waal

Bastiaan & Corina de Waal Carine Annot

Steun deze actie:

0 0
Streefbedrag: € 500,00
0

Klik hieronder op een bedrag.

Anders, nl.

Laatste Donaties:

 • €100

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €60

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €7

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015

Meewerken voor MAF in Zuid-Soedan? U kunt het werk van Bastiaan en Corine steunen door een bestelling te plaatsen in onze webshop www.fotokaartencarine.nl. Ook kunt u rechtstreeks doneren via het kader hiernaast.

UITLEG ACTIECODE: bij uw bestelling kunt u gebruik maken van zgn. actiecodes. Daarmee gaat 40% van het totaal van uw besteding naar het werk van Bastiaan en Corine.
Gebruik daarvoor de actiecode DEWAAL40

(Geldig vanaf € 15,- / uitgezonderd de postzegels en kaarten uit de 'koopjeshoek') En u als klant krijgt zelf óók nog 5% korting als 'beloning'.

Hieronder leest u over het werk van de familie De Waal:

Augustus 2009 zijn wij (Bastiaan en Corina de Waal-Wisse), samen met onze kinderen, Rick, Jeroen en Daan vertrokken naar Madagaskar waar Bastiaan gewerkt heeft als Programma Manager voor MAF. In juli 2012 zijn wij naar Zuid Soedan verhuisd waar Bastiaan opnieuw als Programma Manager werkzaam is. De MAF basis hier is volop in ontwikkeling. Er zijn veel vacatures in onze team en er is heel veel werk te doen. De verhuizing hier naartoe betekende dat Rick, Jeroen en Daan in Kenia les volgen op een internationale school in Kenia. Na de zomer van 2018 zal Rick in Nederland gaan studeren. Corina zet zich op allerlei fronten in maar heeft zich het afgelopen jaar vooral beziggehouden met workshops over verzoening. Dit maakt heel wat los bij de door oorlog getraumatiseerde Zuid-Soedanezen. Om echte vrede te bewerkstelligen is het nodig om deze mensen op een Bijbelse manier te leren zich met elkaar te verzoenen.