0 items € 0,00

Alle sponsoracties

Fotokaarten Actie Familie Janse

Kees & Elsbeth Janse Carine Annot

Steun deze actie:

0 0
Streefbedrag: € 500,00
0

Klik hieronder op een bedrag.

Anders, nl.

Laatste Donaties:

 • €100

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €60

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €7

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015

Meewerken voor MAF in Papua? U kunt het werk van Kees en Elsbeth Janse steunen door een bestelling te plaatsen in onze webshop www.fotokaartencarine.nl. Ook kunt u rechtstreeks doneren via het kader hiernaast.

UITLEG ACTIECODE: bij uw bestelling kunt u gebruik maken van zgn. actiecodes. Daarmee gaat 40% van het totaal van uw besteding naar het werk van Kees en Elsbeth.

Gebruik daarvoor de actiecode JANSE40.

(Geldig vanaf € 15,- / uitgezonderd de postzegels en kaarten uit de 'koopjeshoek') En u als klant krijgt zelf óók nog 5% korting als 'beloning'.

Hieronder vertellen Kees en Elsbeth zelf over hun bediening:

Samen met onze kinderen Joël, Tirzah en Aron wonen wij (Kees en Elsbeth Janse-Evers)  in Wamena,Papoea. Vanaf oktober 2017 woont Marijne, onze oudste dochter, in Nederland. Het verlangen om piloot te worden bij Mission Aviation Fellowship (MAF), begon bij Kees al heel jong. Later werd voor ons beiden steeds duidelijker dat God ons riep om dienstbaar te zijn in de zending. Sinds 2006 werkt Kees als piloot voor MAF. Na 10 jaar ook de functie van base manager te hebben gehad, is hij nu verantwoordelijk voor de training in de functie van chief-pilot.  Elsbeth besteedt een groot deel van haar tijd aan homeschooling van de kinderen.