0 items € 0,00

Alle sponsoracties

Fiets MAF naar grote hoogte!

Adopt an Aircraft Visser & Visser

Steun deze actie:

0 1515
Streefbedrag: € 7.500,00
0

Klik hieronder op een bedrag.

Anders, nl.

Laatste Donaties:

 • €100

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €60

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
 • €7

  Mark-Jan, Waddinxveen

  21 AUG 2015
Collega’s Hanno Verweij, Jan van der Giessen, Wilco Schellevis (allen Growteq) en Jaap-Willem Platschorre (Visser & Visser Consultancy) stappen regelmatig samen met enkele vrienden van Charity Cycling op de fiets. Met de door hen opgerichte stichting Charity Cycling combineren zij hun hobby fietsen met de zorg en steun voor anderen. Gesponsord door veel bedrijven en particulieren is er sinds 2015 voor verschillende organisaties een impact gerealiseerd van in totaal € 48.000! Ze hebben een paar eigen tochten georganiseerd en regelmatig wordt er meegedaan aan andere ‘goede-doelen-tochten’. Zie ook www.charitycycling.nl.

In 2019 fietsen ze onder andere voor stichting MAF. De handschoen is opgepakt om in drie dagen tijd diverse aansprekende bergpassen in Noord-Italië te fietsen. Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van de uitdaging is het beklimmen van de Stelvio. Dit is een van de hoogst berijdbare bergpassen in Europa. Via 48 (!) haarspeldbochten fietsen de mannen naar de top die op 2.758m hoogte ligt. Een stevige uitdaging met als doel de vliegtuigen van MAF een veelvoud aan hoogtemeters te laten maken!

Zowel de fietsers als MAF zouden u/jou erg dankbaar zijn voor een steuntje in de rug. En uw/jouw gedoneerde euro’s krijgen een dubbele impact met de prachtige verdubbeling door Visser & Visser.