MAF Aviodrome dag 30 augustus

Een dag voor het hele gezin!

Precious Cargo

Tot het uiterste voor Bijbels & medicijnen

www.maf.nl


projecten

Precious Cargo

Rebellen maken de wegen onveilig en door de jungle duurt het 1 dag om het ziekenhuis te bereiken. Met 8 vliegtuigen in Congo gaat MAF samen met hulporganisaties en kerken tot het uiterste. Precious Cargo redt hier levens en in nog 30 andere landen.
TOON OP KAART  LEES MEER

Airvan vliegtuig

Bij MAF geloven we dat Gods wegen hoger zijn dan onze wegen en vroegen wij in 2013 een groep ondernemers mee te helpen bij het besparen van 9 ton. Toen zij twee vliegtuigen wilden betalen, was dat de bevestiging om het bod op vijf vliegtuigen uit een fail
TOON OP KAART  LEES MEER

Zuid-Soedan

Medair is 1 van de 100 MAF partners die wekelijks vliegen met de MAF shuttle. Het is te gevaarlijk om over land of water te reizen, waardoor vliegen de enige veilige optie is.
TOON OP KAART  LEES MEER
 

stafleden

  Fam. Barendse
Met ons gezin werken wij (Kees en Ilonka Barendse-Gerritse) sinds 1997 voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Met onze kinderen Tom, Inge en Lise wonen we in Kampala, Oeganda. Kees is hier verantwoordelijk voor het team van onderhoudsmonteurs dat door middel van inspecties en reparaties de vliegtuigen veilig en betrouwbaar houdt.
Ilonka is als assistent van de programma manager verantwoordelijk voor personeelszaken in het MAF team.
Tom en Inge zullen dit jaar hun IGCSE examen gaan doen, dit staat gelijk aan een HAVO diploma in Nederland. Daarna kunnen ze nog twee jaar hier studeren voor A-levels, dat gelijk staat aan Atheneum.
Lise gaat haar tweede jaar op de Middelbare school doen.
Als gezin zijn we betrokken bij Kampala International Church.  De kinderen blijven  ook volop sporten en sport is voor Tom en Inge één van de examen vakken.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Zending en Diaconaat (SZD).
  TOON OP KAART  LEES MEER
  Fam. Bos
Wij zijn Arwin en Rianne Bos-Waagmeester. Samen met onze kinderen Joanne en Gideon, zijn wij in november 2013 naar Afrika vertrokken om voor Mission Aviation Fellowship (MAF) te gaan werken.
Wij voelen ons aangetrokken tot het werk in ontwikkelingslanden, om daar Gods liefde handen, voeten en vleugels te geven. Arwin vervoert als piloot bij MAF, passagiers en goederen voor diverse zendings-, noodhulp- en ontwikkelingsorganisaties. Maar daarnaast willen we ook in heel ons leven iets laten zien van Gods liefde voor ons, die Hij aan iedereen wil geven.
Wij hebben 8 maanden bij MAF in Madagaskar gewerkt, en verblijven tijdelijk even in Nederland. Daarna hopen wij te verhuizen naar Zuid-Soedan om het MAF programma aldaar te ondersteunen.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door de Verre Naasten. (www.deverrenaasten.nl)
  TOON OP KAART  LEES MEER
 

vliegtuigen

Cessna 206
LEES MEER
Cessna 208
LEES MEER
Quest Kodiak 100
LEES MEER
GA8 Airvan
LEES MEER
DHC6 Twin Otter
LEES MEER
Pilatus PC12
LEES MEER
Cessna 172
LEES MEER
 

legenda

Vliegtuig
Project
Staflid