Precious Cargo

Tot het uiterste voor Bijbels & medicijnen

Bedankt iedereen!

Ook het derde toestel gefinancieerd

www.maf.nl

Rondvluchtactie voor het goede doel

 
Opbrengst: 0%
 
Initiatiefnemer: Andre Ros
Van 1 oktober 2013 tot 1 oktober 2014 wil ik voor elk gevlogen uur, gemaakt met rondvluchten 10 euro ophalen voor Mission Aviation Fellowship. Mensen die zich willen aanmelden voor een vlucht kunnen mailen op : andreros@kpnmail.nl of even bellen : 06-51694120. Het betreft vluchten in de regio Zuid-Limburg.


Lees meer

Ride for Kwantes

 
Opbrengst: 100%
 
Initiatiefnemer: Bob Lauf
Reinier, Dagmar en Emma zijn financieel volledig afhankelijk van giften van hun achterban. Hiernaast organiseert de TFC regelmatig sponsoracties, zoals rommelmarkten, kledingbeurzen en allerlei andere originele evenementen. Op 21 september organiseert Bob Lauf, van de TFC, een mountainbiketocht. Met 8 mannen (vrienden en bekenden van Reinier en Dagmar, maar ook zelfs volslagen onbekenden!) springen ze op de fiets om zoveel mogelijk geld op te halen voor hun uitzending in Tanzania!


Lees meer

2e MAF Wielertour 2013

 
Opbrengst: 100%
 
Initiatiefnemer: A.M. de Vries
D.V. Zaterdag 7 september staat de 2e MAF wielertour voor het werk van Corné en Marieke Noordhoek in de planning. Deze prestatietocht doet de mooiste plekjes van het Groene Hart aan. Start en einde van de toer zijn in Bodegraven. De tour kent een afstand van 200 km.


Lees meer

Motortoertocht - zaterdag 25 mei 2013

 
Opbrengst: 73%
 
Initiatiefnemer: Fam. Noordhoek
Zoals in voorgaande jaren doen we ook nu weer ons uiterste best om er een mooie dag van te maken. Het zou heel leuk zijn als je er, zeker dit jaar, ook bij kunt zijn. We hebben namelijk Corné en Marieke die dag als speciale gasten. Zij zijn in Nederland om zich verder voor te bereiden op hun daadwerkelijke plaatsing op een van de stations van MAF. Leuk hen te ontmoeten, ook leuk om hun ervaringen en hun plannen van hen zelf te horen. Daar ga ik zeker een gelegenheid voor plannen die dag.


Lees meer

Lentemarkt

 
Opbrengst: 100%
 
Initiatiefnemer: Bernhard Vosselman
Iedere twee jaar organiseert de kerk van Nieuw Lekkerland en Kinderdijk de Lentemarkt. Een deel van de opbrengst is voor de kerk zelf en een ander deel voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor MAF.


Lees meer